13.6.08



properament...:
Engegant fogons


fent boca

Amanida amb sardinetes en escabetx
Aperitiu de camembert arrebossat d'ametlles
Aperitiu de figues i anxoves de L’Escala
Aperitiu menorquí
Aperitiu tailandès
Aperitius diferents
Batut siri Eirin
Batuts
Bloody mary a la Boldú
Bombons salats
Borregos de Cardedeu amb mi-cuit
Canapès d'ou
Caragoles d’escalivada
Crussanets de mantega amb formatge roquefort i mel
Entrants: 6 para hoy
Maduixes amb anxova i salsa reduïda
Mini entrants: els “i”
Mini entrants: els castissos
Mini entrants: els delicatessen
Mini madalenes de sobrassada, olivada i tupí
Mini ulleretes salades
Musclos a la brasa
Pastís de salmó fumat
Petons d'espinacs, formatge de cabra i pinyons
Resum d'aperitius HEMC # 37
Rovellonets en vinagre
Spritz
Strudel de tonyina
Tàrtar de tonyina
Tartes minis
Terrines


amanides

2 Amanides de llenties
Amanida amb formatge italià burrata
Amanida de crostes dels pagesos de les Pitiüses
Amanida de medusa
Amanida amb sardinetes en escabetx
Amanida camperola amb vinagreta de mel
Amanida d’api, iogurt i poma
Amanida d’arròs Campmany
Amanida de figues, formatge de cabra i pernil
Amanida de mango i iogurt
Amanida de meló i cranc amb maionesa d’anxoves
Amanida de seitons, mozzarella i alfàbrega
Amanida de taronja i pastanaga
Amanida d'espinacs, maduixes i parmesà
Amanida d’espinacs, mango i gambes
Amanida Thai


a la sopeta una…

Crema de carbassó amb brandada de bacallà i olivada
Crema de carbassó de la iaia
Crema de carxofes amb flor de pernil
Crema d’espàrrecs blancs amb blonda de formatge stilton
Crema de pèsols
Gaspatxet de setí Ninus
Parmentier de patates, tòfona i fetge gras
Sopa de cervesa
Sopa de meló amb gambes
Sopa de taronja i pastanaga
Sopa de tomàquet
Sopa harira
Sopa thai
Sopa torrada de farigola amb pilotilles
Sopes torrades amb múrgoles


de l’hort de la Maria

Caragoles d’escalivada
Carxofes amb gambes
Crema de carbassó amb brandada de bacallà i olivada
Crema de carbassó de la iaia
Crema de carxofes amb flor de pernil
Crema d’espàrrecs blancs amb blonda de formatge stilton
Crema de pèsols
Ensaladilla russa
Favetes ofegades amb mistela
Pasta o Patates amb salsa de salmó fumat
Petons d'espinacs, formatge de cabra i pinyons
Tartiflette


arrossos, llegums i pasta

2 Amanides de llenties
Amanida d’arròs Campmany
Arròs amb galeres i espinacs
Arròs pilaf al safrà
Arròs quaresmal de la iaia Maria
Cigrons amb panses
Cigrons amb salsa d’anxoves
Cigrons amb verduretes i bolets
Cigrons amb vieires
Cors de pasta amb pesto de festucs
Espaguetis a l’oli picant i escopinyes
Favetes ofegades amb mistela
Fideus a la cassola
Fideus a la cassola amb ganyims
Macarrons amb bacallà gratinats amb allioli
Pasta o Patates amb salsa de salmó fumat


de la mar salada

Bacallà a la mel i pinyons
Bacallà a la mel tradicional
Bacallà amb formatge emmental i mel
Brandada de bacallà
Cebiche
Cim i Tomba
Llagosta a la catalana
Llagostins al cava
Llenguado amb salsa de taronja
Musclos a la brasa
Pastís de salmó fumat
Rap allagostat
Salmó fumat
Sardina en suc
Sardinetes suament escabetxades
Sarsuela
Tàrtar de tonyina
Tataki de tonyina


amb ploma

Ànec amb peres
Pollastre amb ametlles, pinya i cola
Pollastre amb cervesa i olives
Pollastre amb llagosta
Pollastre arrebossat a l’estil de la mestressa Garriga
Pollastre escabetxat a la soriana
Pollastre farcit de gambes amb confit de pinya i cebetes
Pularda farcida de poma, mi-cuit i tòfona


caçat al mercat

Conill a la cassola
Conill amb mel i romaní
Conill amb vi ranci i canyella
Conill en escabetx suau i olives
Corder a la mel amb magrana i pilaf
Crestó en escabetx
Cuscús de xai
Llibrets d’anxova i brie
Llibrets d’idiazábal i codonyat
Llom a la sal
Llom de porc marinat amb vi negre, salsa Perrins i herbes aromàtiques
Remenat de bolets


múúúú

Entrecot amb salsa d’Idiazabal
Filet de vedella al forn
Hamburguesa Petricó
Mandonguilles amb cogombret sense gluten
Matambre de la Reina Elisenda
Rodó de vedella amb foie
Vedella amb salsa de foie i múrgoles
Vedella caramelitzadada amb mostassa antiga i salsa sorprenent
Vitello tonnato


sóc dolcet…

Amelats / Ametllats / Capsetes
Ametlles ronyoses (o garapinyades)
Batut siri Eirin
Bescuit de xocolata 3'
Bombons
Braç de gitano de crema en un plisplàs
Brioix kinder
Brioixos de safrà
Regala un Brownie
Bunyols, boníssims! de cigrons dolços de la Mireia Carbó
Bunyols de mel o de Sant Antoni
Capritxets de coco
Chuches
Casquetes de carbassa i mató (pastissets)
Casquetes de cabell d’àngel (pastissets)
Churrobollos
Cóc de cireres
Cóc de poma àcida
Cóc en mel
Cóc de maçana agredolça
Coca de llardons
Coca de Sant Joan (reedició)
Coca de vidre
Coquets
Crema catalana
Crema d'avellanes
Crema de cacau feta a casa
Cremós de torró de xixona
Croustillant royal
Enfilall de fruites
Ensaïmades i croissants del Bar Pinotxo
Fabioles
Flam de mató amb regalèssia
Flaó eivissenc
Flaó eivissenc d’una altra manera
Galetes daneses de mantega (vídeo)
Galetes de kumquat i cardamom
Ganache de yuzu
Gelat de coco
Gelat de xocolata amb sopeta de síndria
Granissat de fruita natural amb cava
Massapà
Mató cassolà
Mel i mató
Melindros
Meló sorpresa
Merengues
Milfulls de maduixots
Mini ulleretes dolces
Molinet de poma amb la seva infusió
Mona de massapà terraltina
Mousse de llimona
Pa amb oli
Pa amb vi i sucre
Pa de figues
Panellets de coco
Panellets de pinyó
Panellets fàcils i boníssims de la Mireia Carbó
Panna cotta de menta fresca
Panna cotta de xocolata
Pastís As de Bicas terapèutiques
Pastís de calèndules de l’Hort Arsis
Pastís de formatge, al microones
Pastís Napoleó
Pastissos Fabiola
Peres a la menta
Peres amb xocolata
Petit Suís
Petit Suís amb fruita natural
Petit Suís, sense gluten
Pilotes dolces de Carnaval
Pinya amb crema catalana
Pirulipis
Red Velvet
Redots a la cassola
Roques suïsses
Torró de gema cremada i Sta. Llúcia
Tortell de Reis del Daniel Jordà
Trampantojo: ou de sargir
Trufes de xocolata al vi negre
Xoco-Bretzels


mans a la massa!

Bagels
Braç de gitano de crema en un plisplàs
Brioix kinder
Brioixos de safrà
Bunyols de mel o de Sant Antoni
Casatiello ràpid
Casquetes de carbassa i mató (pastissets)
Casquetes de cabell d’àngel (pastissets)
Churrobollos
Cóc de cireres
Cóc de poma àcida
Coca de llardons
Coca de Sant Joan (reedició)
Flaó eivissenc
Galetes de kumquat i cardamom
Hornazo salmantino
Massa brisa
Melindros
Mini madalenes de sobrassada, olivada i tupí
Pa amb oli
Pa amb tomàquet
Pa amb vi i sucre
Pa Chapatis
Pa d’oli
Pa farcit Dolça Elvira
Pa schiacciata amb prunes
Pastis As de Bicas terapèutiques
Pizza amb massa de full
Quiche Elis-Elis
Red Velvet
Strudels dolços
Tartes minis
Tortell de Reis del Daniel Jordà
Tunnbrød -pa polar-


per sucar-hi pa! o no…

Allioli
Carbonara d'ou
Entrecot amb salsa d’Idiazabal
Llenguado amb salsa de taronja
Maionesa d’anxoves
Maionesa verda per a carns a la brasa
Pesto de festucs
Vedella amb salsa de foie i múrgoles
Salsa amb refresc de cola i ceba
Salsa de figues
Salsa de llima
Salsa de mostassa
Salsa de salmó fumat
Salsa de taronja per a peix
Salsa d’Idiazabal
Salsa rampoines de pebrot vermell
Salsa senzilla de iogurt
Vinagreta complexa
Vinagreta de mel
Vinagreta senzilla


de la Terra Alta

Amanida amb sardinetes en escabetx
Amelats / Ametllats / Capsetes
Ametlles ronyoses (o garapinyades)
Bunyols de mel o de Sant Antoni
Casquetes de carbassa i mató (pastissets)
Casquetes de cabell d’àngel (pastissets)
Clotxa
Cóc de cireres
Cóc de maçana àcida
Cóc de maçana agredolça
Cóc en mel
Conill en escabetx suau i olives
Crema d'avellanes
Crestó en escabetx
Fabioles
Favetes ofegades amb mistela
Fideus a la cassola amb ganyims
Mona de massapà terraltina
Pa de figues
Pastís de calèndules de l’Hort Arsis
Picnic a la Fontcalda
Pollastre arrebossat a l’estil de la mestressa Garriga
Redots a la cassola
Sardina en suc
Sardinetes suament escabetxades
Trufes de xocolata al vi negre
Truita en suc
Truita en suc de La Pobla de Massaluca


per a regalar…

Amelats / Ametllats / Capsetes
Ametlles ronyoses (o garapinyades)
Bombons
Regala un Brownie
Chuches
Confitura de conco o Vieux garçon
Fabioles
Melmelada de llimona
Melmelada de maduixots de la Vallalta al pebre rosa
Melmelada de mandarina i vainilla
Mi-cuit
Mini ulleretes salades i dolces per a regalar
Pa de figues
Rovellonets en vinagre
Sal al perfum de romaní
Torró de gema cremada i Sta. Llúcia
Terrines
Tortell de Reis del Daniel Jordà
Trufes de xocolata al vi negre


ara ve Nadal i matarem un gall

2 postres de Nadal
6 entrants de festa
Bombons salats i dolços
Borregos de Cardedeu amb mi-cuit
Carlota de tàrtar de tonyina
Carn d’olla
Confitura de conco o Vieux garçon
Cremós de torró de xixona
Escudella i carn d’olla
Granissat de fruita natural amb cava
Mini madalenes de sobrassada, olivada i tupí
Llom de porc marinat amb vi negre, salsa Perrins i herbes aromàtiques
Neules
Pollastre farcit de gambes amb confit de pinya i cebetes
Pularda farcida de poma, mi-cuit i tòfona
Rovellonets en vinagre
Terrines
Torró de gema cremada
Torró de gema cremada i Sta. Llúcia
Torró de xocolata amb arròs inflat
Torró japonès
Tortell de Reis del Daniel Jordà
Trufes de xocolata al vi negre
Vedella amb salsa de foie i múrgoles


al calaix de sastre hi ha…

B'astil•la
Batuts
Bloody mary a la Boldú
Batut siri Eirin
Borregos de Cardedeu amb mi-cuit
Brunch
Buttermilk o xerigot, com fer-lo
Cafè soldat
Caviar econòmic de tomàquet
Clotxa
Còctel entranyable de cava
Confitura de conco o Vieux garçon
Crumble de peretes de Sant Joan amb stilton
Crussanets de mantega amb formatge roquefort i mel
Fetge d’ànec amb caquis i ceps
Fetge gras a les espècies
Figues confitades amb farigola i sèsam
Fogasseta
Innocents
Llet a la parisina
Massa brisa
Melmelada de llimona
Melmelada de maduixots de la Vallalta al pebre rosa
Melmelada de mandarina i vainilla
Mi-cuit
Mi-cuit amb divertimento i melmelada de figues
Migas
Quiche Elis-Elis
Reforçant d’ossos
Rovellonets en vinagre
Sal al perfum de romaní
Salmó fumat
Smørrebrød danès
Spritz
Suflés salats i dolços
Tapenade
Té amb gingebre
Terrines
Torta del Casar amb melmelada de violetes
Truita en suc
Xerigot o Buttermilk, com fer-lo


amb les Cooking Challenge

2 postres de Nadal
6 entrants de festa
Amanida amb sardinetes en escabetx
Amelats / Ametllats / Capsetes
Aperitius diferents
Bagels
Batut siri Eirin
Batuts
B'astil•la
Berenar
Bloody mary a la Boldú
Bombons salats i dolços
Brioix kinder
Brunch
Carlotes i Fabioles
Casatiello ràpid
Casquetes de carbassa i mató (pastissets)
Casquetes de cabell d’àngel (pastissets)
Cebiche
Chuches
Cigrons amb panses
Cóc de cireres
Cóc de poma àcida
Coca de llardons
Crema d'avellanes
Crema de cacau feta a casa
Cremós de torró de xixona
Crumble de peretes de Sant Joan amb stilton
Crussanets de mantega amb formatge roquefort i mel
Dolços de les àvies
Gelat de coco
Gelat de xocolata amb sopeta de síndria
Granissat de fruita natural amb cava
Hornazo salmantino
Maduixes amb anxova i salsa reduïda
Mona de massapà terraltina
Pastís de calèndules de l’Hort Arsis
Pastís Napoleó
Picnic
Pilotes dolces de Carnaval
Pirulipis
Red Velvet
Strudels dolços i salats
Suflés salats i dolços
Tartes
Tartiflette
Terrines
Tortell de Reis del Daniel Jordà
Trampantojo: ou de sargir
Tunnbrød -pa polar-
Trufes de xocolata al vi negre
Xoco-Bretzels

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design