Pollastre arrebossat a l'estil de la mestressa Garriga i la 25ena. Festa de Vi de Gandesa #festadelvi

29.10.12



Aprofitem l'avinentesa que aquest cap de setmana proper es celebra la 25ena. edició de la Festa del Vi de Gandesa, a la que no podeu faltar-hi! i que seria una ocasió molt bona per tastar els vins de la Terra Alta, provar una clotxa, o si aquesta no us fa patxoca portar una carmanyola amb aquest pollastret de la simpàtica i excel·lent cuinera mestressa Garriga ;)

En l'entrada que vaig fer de Picnic, us vaig parlar d'aquesta opció per portar en una cistella al defora, no té cap misteri, ni secret i que a casa ens agrada molt, malgrat que el pollastre no és una carn que ens abelleixi massa... La preparació tant podeu fer l'arrebossat a la milanesa com a la romana, nosaltres preferim la romana, però clar, això ja és cosa de gustos, oi?


Anem per feina!

Ingredients:

  • Filets de pollastre (no gaire prims)
  • Suc d'una llimona
  • 1 cc de gingebre en pols (opcional)
  • Sal
  • Pebre blanc mòlt
  • Farina blanca
  • Farina de galeta (si ho voleu fer a la milanesa...)
  • 1 ou batut
  • Oli d'oliva

Preparació:

  1. Una estona abans de fer, nosaltres ho fem de 3 a 4 hores abans... maridem els filets de pollastre, un cop salpebrats, en un bol on hi tindrem el suc de la llimona i una culleradeta de gingebre en pols.
  2. A l'hora de coure'ls i un cop tenim l'oli en una paella i calent, els anem enfarinant i passant per l'ou batut, i ràpidament a la paella fins que enrosseixen.


Més fàcil no pot ser!

Ens agrada acabats de fer i en fred, perquè queden melosos melosos!

Notes:

  • cc: culleradeta de cafè
  • Si els voleu arrebossar a la milanesa, nosaltres primer els passem per farina blanca, després per l'ou batut i finalment per la farina de galeta.
  • Si per aquelles coses no teniu llimona ho podeu substituir per vinagre blanc, però ni la mateixa quantitat ni la mateixa estona, només donar-hi una pinzellada abans d'arrebossar.



Apalí


I de camí farem una paradeta a Reus,
a fer un àpat al Restaurant La Giberga, de la bona amiga Mai.



4 comentaris

  1. Una cita interessant, sense dubte! I la recepta no vegis, molt versàtil i fàcil. I el restaurant La Giberga, que el tenim súper pendent. Molt bon post, i interessant!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marina!
      Cap a Reus i Gandesa! Que es presenta un cap de setmana interessant... ;)
      B7

      Elimina
  2. Una proposta fàcil i deliciosa. Com que a casa som molt del pollastre, aquesta recepta cau, segur. Besades

    ResponElimina
    Respostes
    1. Francesc!
      Doncs ja direu si us ha agradat ;)
      Moltes besades!

      Elimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design