Cooking Challenge: i per berenar un brioix kinder

11.9.12


Sembla que els dies cauen com res! un mes que cau de nou! i ja estem de tornada...

Arribo tard al repte de les Cooking Challenge... :( així que em disculpareu, acabàvem d'aterrar de viatge a la matinada i entre el cansament i que estàvem ben acatarrats com que posar-se a fer l'entrada entre paracetamols, iboprufens i acetilcisteïnes com que no venia de gust sobretot per tractar el tema tan xulo proposat per la Mercè, de Cuina per a llaminers, sobre berenars.

Des de petita que no acostumo a berenar, i tot i que sembla que és ben aconsellable per allò del fraccionament dels àpats, i com a casa tampoc hi ha criatures doncs he recuperat una recepta que fa temps que ja havia fet i que em va encantar per diversos motius: no és difícil de fer, tant serveix per a un berenar amb les amigues acompanyat de cafè o té, també per berenar dels més menuts de casa, que sempre menjaran molt més saludable que si els comprem el bollito industrial... també es pot portar com a postres en un àpat al camp, i per últim, és una recepta que la vaig conèixer de l'Elvira, de Los cerezos en flor, i això sempre és garantia d'èxit.

Aquest brioix format en boletes és fàcil de partir amb les mans i les boletes tenen una agradable sorpresa a dins: xocolata!

Per veure la recepta del brioix podeu rescatar aquesta recepta meva de brioix de safrà o anar directament a la recepta de l'Elvira, que sabreu com es fa, i sobretot l'acabat que és súper original.



No us oblideu de visitar els deliciosos berenars de les:




16 comentaris

  1. Hola estimada!! M´ha agradat molt veure la teva entrada, les receptes de l´Elvira no fallen mai eh? saps que jo tampoc he sigut mai del club de berenar? en canvi els meus fills no perdonen cap dia hahaha.
    Un petonàs guapa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nina!

      Ho hauriem de reconsiderar això de no berenar... anem massa de bòlid i pel que es veu que és ben saludable...

      Milers de petons!!!!

      Elimina
  2. Ohh que bo, aixó ha d'estar boníssim!! m'apunto al berenar. Jo tampoc brenava, però ara aquesta hábit ha canviat, però generalment es fruita, encara que aquestes cossetes sempre venen de gust.

    PEtons
    Núria

    Espero que estigueu ja perfectes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja em sembla que ets una mica llaminera...

      Estem millor, moltes gràcies bonica!!!

      Molts besitos!

      Elimina
  3. Benvinga de nou! El brioix és un dels meus pans preferits, sobretot per esmorzar o berenar. Acompanyat de xocolata és deliciós!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Guapeta!

      Estic d'acord amb tu i a més a més tant li va bé el dolç com el salat... Què més es pot demanar...?

      Molts petons!

      Elimina
  4. Guauu... que pinta tiene eso... madre mía... ahora no voy a poder dormir, tendré que preparar uno de esos... bufff, has despertado a la bestia, ahora quiero chocolate. Me encanta esta receta y te ha quedado genial. Cuidate, que hay que eliminar ese catarro del todo.
    besotes

    ResponElimina
  5. Qué ricooooo!!!.. Yo quiero merendar así a todas horas!!..
    Besotes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajajajaja! Si és a todas horas sería cena-desayuno!!!! ;)

      Besotes!

      Elimina
  6. Neniiiiicaaaaa que no tenía yo esta entrada tuya actualizaaaadaaaaa!!!! Ains que casi me la pierdo y eso no me lo podría perdonar!!!! Ese brioche es una de mis recetas estrellas, me encanta y además es que es perfecta para una merienda!!!! Guaaaaapissss que aunque tarde te tengo que decir que me encanta!!!! Mil petons bonica meeevaaaa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Elvi!

      Aquesta recepta és gràcies a tu que la conec i em té completament enamorada...

      Petons amiga!

      Elimina
  7. Maragda, mil gràcies per participar!! jejeje M'encanta el nom!! I segur que deliciós amb la sorpresa de dins. ;)
    Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mercè!

      Gràcies a tu! perquè el repte era xulíssim!

      Mil petons guapeta!

      Elimina
  8. Hola Maragda,
    Com és que no coneixia aquest bloc de les nostres contrades? Bé, encara són molts els que no conec. M'agrada. És diferent. Espero poder-te seguir per temps. A mi també em va agradar poder saludar-te a Reus. Hauria volgut estar més estona, però quan es va amb petits manen ells.
    M'agraden molts aquests brioixos.
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Nani!

      També em va encantar saludar-te!

      És veritat que hi ha tants i tants blocs que es fa difícil de conèixer tots.

      El teu el conec de no fa gaire també i el segueixo des del fb, em sembla molt entranyable i de molt bon gust... També et seguiré més ;)

      Petons!

      Elimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design