Truita en suc de La Pobla de Massaluca

29.10.10

Què feu aquí llegint!?

Què feu que encara no heu anat la XXIII Festa del Vi de Gandesa?

Darrerament tinc el bloc molt abandonat i les meves visites culinàries escassegen massa, espero que em disculpeu, però torno a estar de feina fins a més a munt del coll i la previsió per a novembre continuarà la mateixa tònica... Espero i desitjo que tingueu una mica de paciència...

Aquesta recepta me la va facilitar una bona amiga, la Fontcalda Blanch, una xica molt salada de Gandesa, amb qui espero poder compartir bones estones de conversa i poder col•laborar amb ella a difondre la cultura gastronòmica de la Terra Alta, perquè us ben asseguro que esta xica és un pou de sabiduria, i a més a més, és una gran seguidora dels gastroblocaires, ens coneix a tots!

La Fontcalda em va passar aquesta recepta que no té res a veure amb aquesta altra..., quina diferència! on vas a parar? Cosa que li agraeixo de tot cor!

ESPERO QUE US AGRADI, QUE TINGUEU UNA BONA CASTANYADA I UNA BONA FESTA
VISCA LA FESTA DEL VI DE GANDESA!!!!




Ingredients:
 1 truita amb patates de 3 ous
 200 g de ceba ratllada
 50 g de carn picada (la barreja que més agradi, en aquest cas només és carn de vedella)
 50 g de tomàquet ratllat
 ¼ l de llet
 3 grans d'all
 12 ametlles torrades
 1 bri de julivert
 Colorant (opcional)

Preparació:
Normalment faig la truita d'un dia per a l'altre així queda mes consistent i no es desfà.

A una cassola es sofregeix la ceba, i tot seguit la carn picada i el tomàquet.

En un morter es prepara una picada amb les ametlles, els alls i el julivert.

Una vegada està tot picat es fica a la cassola on estarà fet el sofregit, afegint-hi una mica de colorant. S'acaba de netejar el morter amb una mica d'aigua que també anirà a la cassola.

Quan comenci a bullir s'afegeix la llet (si tinc una mica de nata per cuinar, també n’hi poso) es deixa coure uns minutets i llavors fem la truita amb 4 talls i li fiquem, deixant-la bullir un 15 minuts. Un cop cuita es millor que reposi una mica.

10 comentaris

  1. Vamos que esta receta es la forma de convertir una tortilla convencional en una tortilla de lujo... ¡¡qué buena!!. Ten por seguro que la haré.
    Besotes y feliz fiesta del vino.

    ResponElimina
  2. Això ha d'estar de muerte súbita, mareta meua, quina guisadet per una truita de patates.
    O sigui que haurem d'anar corrents a la cuina, no hem tastat mai una truita amb suc!
    Bona castanya per tohtom!

    ResponElimina
  3. Vaya, menuda delicia!! esto es un pedazo de tortilla si señora!!
    Que no tengo carne q sino la preparaba ahora mismo.
    bss guapa

    ResponElimina
  4. Pedazo de tortilla, si señora. Chapeau colegui, que esto es de diez total!!!
    Besitos y a disfrutar de Gandesa

    ResponElimina
  5. anda, qué receta más curiosa!!! Aprovecha tú que tienes trabajo ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  6. Que buena tortilla y por acá que es la hora del almuerzo! Pero eso de dejarla para el día siguiente no lo aguanto, es más me la como requete caliente!
    Cariños

    ResponElimina
  7. Mara meua això si que es una bona truita amb suc, quant de temps sense provar-ne una, segur que la faig molt aviat.
    Petonets

    ResponElimina
  8. aquesta truita cuinada així ha de ser ben bona

    la pinta és deliciosa :)

    salutacions!

    ResponElimina
  9. Tens raó no podem gaudir de les teves entrades tan com voldriem...uf la feina...però per aquesta recepta que avui ens portes et perdonarem un poquet :) l´he trobada d´allò més original!! no l´havia escoltat mai i ha de ser ben bona...petonets!!!!

    ResponElimina
  10. Gràcies pels vostres comentaris! em disculpareu que no em prodigui molt per aquests barris últimament...
    Besades!

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design