Bacallà a la mel

12.11.08

Fotografia de Josep A. Conesa

PLAT PATRIMONIAL


Ingredients:
o Bacallà
o Mel de mil flors o de romaní
o Farina
o Oli d'oliva

Preparació:
Tallar el bacallà en tires no molt amples.

Preparar una pasta amb l'aigua, la farina i la mel i arrebossar el bacallà i fregir-lo després.

Servir-lo de forma immediata.

Notes:
o Hi ha qui abans li dóna un toc d'ebullició en una cassola de fang, amb la pell del bacallà a la vista, amb una fulla de llorer, un tros de canonet de canyella i julivert. Es retira quan comença a escumar i es deixa refredar i s'aixuga.




LA NOSTRA PROPOSTA


Ingredients:
o Bacallà
o Mel de mil flors o de romaní
o Pinyons torrats
o Crema de llet / Suc natural de taronja
o Farina
o Oli d'oliva

Preparació:
S'enfarina el bacallà i es fregeix.

En una safata de forn s'hi posa la mel, només una mica, els talls de bacallà, els pinyons torrats i la crema de llet o el suc de taronja si us heu decidit per aquesta darrera opció.

Enfornar-ho no gaires minuts -8 o 10- amb el forn prèviament escalfat, a uns 200º.

Suggeriments:
o Nosaltres l'acompanyem amb verduretes al vapor, amb pèsols del Maresme, i de vegades també fem una salseta de sobrassada amb mel.




Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design