Un Bloody Mary a la Boldú amb les Cooking Challenge

18.4.13


Reis i Reines!

Tornem a obrir les portes d'aquest bloc, després d'un primer trimestre carregat de feina, d'inesperats (uns de bons, altres nefastos...), d'improvitzar sobre la marxa i una mandra infinita per tornar a agafar carrerilla.

No hem complert amb alguns compromisos adquirits i ja d'avançada anunciem que els complirem tots i només ens resta que demanar-vos disculpes pel nostre silenci durant aquest temps.

Pugem al carro del bloc una mica xispats, no és d'estranyar perquè el repte d'aquest mes és com una mena de vici, de provar i provar còctels ;).

El còctel que hem triat té la seva història, la primera vegada que vaig provar un Bloody Mary va ser en un avió, tornant de la lluna de mel, per allò d'exòtic que tenia el nom..., va ser tastar-lo i: puaj! ecs! ecs! i requeteecs!!!!! No va ser fins aquest estiu passat que ens vam trobar amb una colla d'amics i el Ramon Boldú ens va preparar aquesta versió que no hem parat de fer a casa, i està tan escandalosament bo que entre els dos gats que som a casa no parem fins que s'acaba la darrera gota de la coctelera, eps! els festius que estem per casa i fem aperitiu! a veure si ara us penseu que anem tajás les 24 hores del dia, 365 dies... Però allò d'un diumenge tontet..., aperitiu..., dinaret... i sofaret... uf! I si el maridet es fa una birra jo canvio, per mandra, a fer un Spritz que també em faria mal...

Em consta que hi ha altres maneres de fer-lo, no es fa amb coctelera, es remou i no s'agita, però què voleu que us digui, aquest a la Boldú o als 7 tocs és el que m'agrada!!!!  Especialment ara que arriba la caloreta és ideal.

Rescateu la coctelera que comencem!





Ingredients:

  • Suc de tomàquet ben fred, el que més us agradi...
  • 7 tocs de vodka
  • 7 tocs de salsa Tabasco
  • 7 tocs de salsa Perrins
  • 3 glaçons de gel

Preparació:

  1. En una coctelera domèstica posar els 7 tocs dels ingredients, els 3 glaçons de gel i omplir fins dalt del suc de tomàquet.
  2. Ballar una samba amb la coctelera (tancada), a dalt-a baix, un-dos, esquerra-dreta (no! no estem a Barrio Sésamo!), els glaçons fan la seva comesa (¿recordeu que abans els pinta-ungles de perla portaven una boleta que ajudava a barrejar el menjunje? doncs lo mismo mismísimamente...)


Bé, ja veieu! no només ens refrescarà i delectarà sinó que ens farà estar en forma i poder lluir tipín a la platja. Es recomana practicar un o dos cops per setmana :D


No us oblideu de visitar les sorprenents propostes etíl·lico-cocteleres de les Cch ;)

9 comentaris

  1. Aquest coctel ha d'estar boníssim, i més que refrescant!!!

    ResponElimina
  2. Uy, solo una o dos veces por semana???? Antes odiaba el zumo de tomate. Nada, que no había manera. Pero lo que son las cosas, últimamente le he cogido el punto, eso sí, el que hago yo en casa. El comprado me gusta menos. Te copio.
    Muaks y remuaks

    ResponElimina
  3. Ohhh bloody mari!! que bó, no l'he tastat mai, perè amb el suc de tomaquet segur que m'agradaria.

    Petons
    Núria

    ResponElimina
  4. ¡¡Lo quieroooo!!... Mañana viernes mismo sorprendo al maromito con este Bloody Mary.
    Besotes.

    ResponElimina
  5. Pues este, a pesar de su fama no lo he probado nunca, así que, con tu receta no me voy a demorar mucho :)
    Cada vez me gustan más tus fotos Maragda, artista, que estás hecha una artista!!
    gracias

    ResponElimina
  6. Gràcies per la vostre recomanació a Cuinem amb
    us he inclòs també en recomanables.
    Important la vostre tasca en el recull de blogs!!!
    Un gran clàssic el Bloody Mary,
    Ben maca aquesta presentació que heu preparat!
    L'he anomenat, també, a CuinaCinc algunes vegades. Per no perdre'l!
    http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/08/sensacions-al-plat-especies-i-plantes.html

    ResponElimina
  7. tinc un amic que és un "adicte" als bloody mary, els prenia quan era una mica més jove! M'ha fet pensar de com passa el temps....

    ResponElimina
  8. Aquesta presentació és genial, Maragda!

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design