Filet de vedella al forn

21.8.08


Recepta gentilesa de la Cristina Danón, Bellaterra


Ingredients:
o Mig filet o filet sencer de vedella
o Daus de pernil
o Mantega
o Sal
o Pa ratllat

Preparació:
Salar només per la part de sota el tros de filet de vedella, al damunt untar-ho amb molta mantega, posar-hi els daus de pernil i espolvorejar-ho amb el pa ratllat. Enfornar-ho que estigui el forn calent (a dalt i a baix) i que s'hi estigui uns 30 minuts (*) Veure les notes.

Suggeriments:
o Està molt bo calent, però fred també està molt gustós.
o Ho podeu acompanyar amb amanides, salses, hortalisses a la brasa o escalivades, etc.

Notes:
o (*) A qui la carn no li agradi tan crua us direm el de sempre: calcular una hora de cocció al forn per quilo de carn, així garantireu que estigui ben cuita.
o Hem de provat de fer-ho amb farina de galeta en comptes de pa ratllat i també queda molt bé.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design