![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgG5BOKiCfxJju85SZnlFCYEgDqD0a-N_-ZkeWQqZ3ckyNfFiP0hEq0qMuwCzCtlK1i9y1t0tR4_QyRQuFJQrmldjMfqUEvf7xsgJY7nGkB-AnWFfiO3Uq58uqBZnm-3cuOuUk6h1B32jiK/s200/TOT+ANY.gif)
![](http://img98.imageshack.us/img98/9346/vacaep5.gif)
Ingredients:
o Mig filet o filet sencer de vedella
o Daus de pernil
o Mantega
o Sal
o Pa ratllat
Preparació:
Salar només per la part de sota el tros de filet de vedella, al damunt untar-ho amb molta mantega, posar-hi els daus de pernil i espolvorejar-ho amb el pa ratllat. Enfornar-ho que estigui el forn calent (a dalt i a baix) i que s'hi estigui uns 30 minuts (*) Veure les notes.
Suggeriments:
o Està molt bo calent, però fred també està molt gustós.
o Ho podeu acompanyar amb amanides, salses, hortalisses a la brasa o escalivades, etc.
Notes:
o (*) A qui la carn no li agradi tan crua us direm el de sempre: calcular una hora de cocció al forn per quilo de carn, així garantireu que estigui ben cuita.
o Hem de provat de fer-ho amb farina de galeta en comptes de pa ratllat i també queda molt bé.
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!