Taronja i Pastanaga

4.7.08





Us fem dues propostes: una SOPA i una AMANIDA, els ingredients són els mateixos per ambdues.

INGREDIENTS COMUNS:
o Taronges, millor les de fer suc
o Pastanagues
o Canyella en pols
o Unes gotes de llimona
o Sal (optativa)
o Mel (optativa)
o Oli (optatiu)

SOPA

Preparació:
Fer suc de les taronges i liquar les pastanagues, afegir les gotes de llimones per evitar que les pastanagues s’oxidin, barrejar-ho tot i afegir la canyella, si voleu ho podeu amanir amb la resta d’ingredient optatius.


AMANIDA

Preparació:
Tallar les taronges en rodanxes, però reservar alguna per fer-ne suc. Ratllar les pastanagues o tallar-les en juliana molt fina, tenint cura de posar-li les gotes de llimona per a què no ennegreixin. Al suc de taronja li afegiu la canyella, i si voleu la resta d’amaniment (sal, mel i oli).

Posar al fons del plat o safata les rodanxes de taronja, al damunt les ratlladures de pastanaga, i afegir el suc preparat.

Suggeriments:
o Servir molt fresc. Si voleu decorar els plats recomanem unes fulles fresques de menta.

Notes:
o És una recepta molt refrescant pels dies de calor, però no gaire indicada en cas de patir restrenyiments per l’acció de la pastanaga a l’organisme.
o També podeu optar per acompanyar l’amanida amb una salsa de iogurt.



Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design