Pollastre escabetxat a la soriana

26.6.08






Ingredients:
o 1 pollastre tallat en trossos molt petits
o 1 tassa de cafè d’oli
o 2 tasses de cafè de vinagre blanc
o 1 tassa de cafè d’aigua
o 4 grans de pebre blanc
o 2 fulles de llorer
o 4 alls sense pelar
o Sal
o Aigua

Preparació:
Col•locar en una olla tots els ingredient, i posar al foc viu. Quan arrenca el bull abaixar el foc a lent i deixar-lo destapat -importantíssim- fins que estigui cuit.

Deixar refredar i guardar a la nevera

Suggeriments:
o La capa gelatinosa que fa és del tot natural.
o Es serveix fresc.
o Aquesta mateixa recepta es pot aplicar a altres carns: codornius, conill,...

Notes:
o És una recepta de procedència soriana, que si un dia fem un dinar a fora i estem cansats de la truita de patates i del llomillo arrebossat és ideal per emportar amb carmanyola. No serien excursions a la Laguna Negra sense aquesta menja a la cistella.
o Es conserva força temps a la nevera.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design