Salsa per a carns a la brasa

21.7.08




Ingredients:
o Maionesa
o Olives farcides d'anxova
o Julivert fresc

Preparació:
Fer la maionesa com soleu fer-la sempre i un cop la teniu ben lligada li afegiu les olives farcides, prèviament escorregudes, i el julivert fresc, ben netejat i escorregut. Passar-ho pel braç elèctric.

Suggeriments:
o Si no voleu fer allioli, aquesta recepta és ideal.
o És una salsa ideal per a carns a la brassa, sobretot per al corder, però també per a carns com ara la de la recepta que ja vam publicar de llom a la sal, o carns a la planxa.

Notes:
Aquesta recepta és sorprenent i estranya, quan ens la van dir de fer, una xarcuteria de la Cerdanya, ens vam mostrar molt incrèduls que el resultat fos tant..., però no teníem res a perdre si ho provàvem.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design