Brandada de bacallà

16.7.08





Ingredients:
o Bacallà en remull
o 2 alls
o Oli d'oliva
o Llet
o Sal
o Pebre

Preparació:

El bacallà remullat s'ha d'escórrer bé i s'esmicola. Els alls es piquen remenudons i les dues cullerades d'oli han de ser tèbies. A foc molt lent es va remenant el bacallà i l'all i s'hi va afegint l'oli i la llet alternant-ho, el foc ha d'estar molt baix. Rectificar de sal i afegir un pessic de pebre.

Quan la massa ha absorbit la llet i l'oli es passa pel braç elèctric. I ja tenim la brandada preparada.

Suggeriments:
o Servir calent, sol o al damunt d'unes torrades.
o Amb la brandada es poden farcir patates, carbassons, porros o pebrots del piquillo.

Notes:
o Som partidaris de no posar patata a la brandada perquè empobreix el platillo, no només perquè l’abarata, que per això es posa patata, sinó perquè estrafà el seu sabor. Si volem pastetes de patata amb sabor de bacallà en mengem, però no l'anomenem brandada, si us plau.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design