Cooking Challenge: Terrines

10.3.11



Darrerament tinc molt abandonat el bloc i a tots i totes vosaltres, i potser caldrà que faci un alto en el camino, no per molt temps perquè no arribo a tot... i és com si les piles estiguessin fallant, o sigui que a veure si recarrego la bateria i em poso de nou en dansa..., espero que em sabreu disculpar.

Un altre mes que cau! i ara toca Terrines, en volia fer tres, només n'he fet una (quin desastre que estic feta!) però malgrat això us poso les receptes de les que volia fer..., encara que la de macarrons volia variar els ingredients...

Comprovareu que de Terrines en hi ha parar un carro, per a tots els gustos, salades, dolces, com un primer plat, un segon o un postre. No són molt entretingudes de fer, excessivament, però no són receptes per a impacients perquè s'han de preparar amb temps abans de poder-les-hi clavar queixalada...

La primera recepta és de la Glòria Baliu, del seu llibre La cuina d'avui, i les altres dues del llibre Terrinas, editat per Les indispensables de Mastrad.

Anem per feina!

I l'agraciada és: Pastís de fetge, acompanyada de Melmelada de ceba, panses i vi garnatxa, de El Rebost de l'Empordanet.





Aquesta és ideal de primer plat i queda molt vistosa, la farem amb uns altres ingredients ;)



Per acabar una de postre un xic exòtica...



No us oblideu de visitar les Terrines magnífiques i espaterrants que han preparat les altres:

27 comentaris

  1. Me encantan todas Maragda pero comprenderás si te digo que la de macarrones para los niños es la que imprimo ya mismo. Pero descuida que de vez en cuando soy egoísta y me hago para mí alguna delicia y .... ¡¡me encantan las otras dos.
    Chiqui... a ver si te despejas un poquito ¿vale?
    Besotes.

    ResponElimina
  2. Anim!!! que aixo ens pasa a totes!!Sempre ens surten coses imprevistes i moltes vegades no aplegem a tot el que volem.
    Molt bones idees aquestes receptes.
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/

    ResponElimina
  3. Ese es resultado es súper profesional, seguro q no la compraste ??:))) tendré q coger el diccionario para hacerla pq fijo q me encanta
    bsss guapa. el reto ha sido una pasada, me ha gustado mucho.

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta, m'encanten aquestes terrines de carn i fetge, semblen patès... i aquesta vostre és veu espectacular!!

    ResponElimina
  5. ja he vist la de la Mercé, i aquesta teva també és una passada! felicitats noies!!! petonets

    ResponElimina
  6. Maraaaagdaaaaaa que he fet "el frescor suizo" en vez del caribe jajajajajaja!!!! La primera de fetge te una pinta bàrbara!!! Qué bó!!! Per a mi una terrina com aquesta es el millor dels sopars!!!! Guapa, que estem igual, et deixo el meu carregador???? El podem compartir, jo crec que necessites unes vacances, te vienes??? jajajaja ya me gustaría a mí!!!! Petoneeeetsss

    ResponElimina
  7. Estoy con Ly... seguro que esa terrina no es de las delicatessen de el Corte Ingles? te ha quedado espectacular. El color, el corte... impresionante.... en serio... eso sí, voy ahora mismo a pasar la receta por un traductor, que cuando la prepare (caerá fijo) no tengo ganas de que me salga mal por no enterarme... es que aunque poco a poco os voy cogiendo el punto, me cuesta un montón jajaja... ya sabes, una que es castellana de pura cepa!
    La de mango es de lo más exótico.....
    Un besito guapa y gracias por elegir este tema... es genial y me ha encantado

    ResponElimina
  8. una proposta boníssima! m'agraden totes!!!

    ResponElimina
  9. ja se que la de fetge és un clàssic però es que no m'hi puc reistir, hem quedo amb aquesta, i aquesta melmelada de seva li deu anar perfecte!!
    Petons gastronómics

    ResponElimina
  10. T'ha quedat un pastís de fetge de "categoria"!!!! Quina foto més maca. Ara mateix me'n menjaria un tall amb un bon pa de pagès!
    Petons

    ResponElimina
  11. Què bé poder llegir-te, encara que sigui poquet.. Totes tres son molt bones propostes,.. però em quedo amb la que has fet.. ha d'estar boníssima!! Petons

    ResponElimina
  12. Maragda, el pastís de fetge, espectacular!! Totalmente profesional..quin aspecte, quin color..I les altres dos receptes, les trobes molt, però molt interessants...i la dolça no sé jo, crec que caurà aviat...jeje.

    Descansa bonica, i recarga les bateries..Petons

    ResponElimina
  13. Marededeusenyor! Però quina pinta! Oh, oh, oh!!
    Sóc capaç de planter-me a l'altre costat d'Avinguda de Madrir i assaltar l'angorfa de casa teua fins que trobe lo motllo este i me'l fotigue tot!!! Aixó haig de provar de fer-ho...

    No has hagut de posar gens de pes, damunt? Que bé! Moltes terrines tenen la cosa esta de posar-li pes damunt... :-(

    Salut, quinteros!!

    ResponElimina
  14. Nena quan he començat a llegir d´on eren les teves receptes he pensat que podiem haver coincidit....però noooo :))) és bo el llibre eh? em pensava que no te l´havies quedat...la terrina que has preparat ha de ser boníssima!!! i no coneixia aquestes melmelades, he visitat la pàgina i quasi hi deixo els ulls, què bones totes!!...vinga a animar-se i a per un nou repte...un petonàs!!!

    ResponElimina
  15. Maragda, jo crec que hauria escollit la mateixa. T'ha quedat de fàbula i amb la melmelada de ceba del Rebost de l'Empordanet ha de ser bru-tal!!!
    Un petonàs!

    ResponElimina
  16. Doncs marxant una de piles recarregables i reciclabes desde aquí!! :)

    Les terrines fantàstiques, però sobretot cuida't eh!! :))

    ResponElimina
  17. Eih, Maragda!!!! "que no decaiga" quan surten altres històries no podem atendre de la mateixa manera el bloc, però ja saps, no deixa de ser un divertiment. Nosaltres estem aquí esperant pacienment que puguis mostrar-nos les teves receptes que sempre són de 10!!!!!
    Petonets, guapa!!!!!

    ResponElimina
  18. jajajajaja, sí que estuve mirando en el C.I., pero no tienen! jajajajajajaja

    A la pregunta del pes: no, no se n'ha de posar pes al damunt, en d'altres sí, però aquesta pos va ser que no...

    El motlle, és veritat que no he comentat res, jajajajajaja, no faré publicitat de marques ni d'establiments, és tan senzill com retallar el cul d'un tetra-brick, netejar bé, foldrar bé, et voilà!

    Moltes gràcies pels vostres comentaris... a partir de ja em prenc un descans, però no us penseu que us deixo amb una amenaça: VOLVERÉ! si és que tinc material gràfic de 4 receptes però, per més endavant.

    Milions de petons i moltes gràcies!

    ResponElimina
  19. Anims, que amb un tall d`aquesta terrina tan bona segur que agafes les forces per fer-ho tot :)
    Te una pinta bonissima!

    ResponElimina
  20. todas estan bien casa una tiene su encanto
    bon cap de setmana
    miquel

    ResponElimina
  21. Aquesta recepta del paté de fetge me l'apunte!!! Les altres, per a més endavant. Salutacions i moltes piles d'aquelles que no s'acaben!!! Besades. Francesc

    ResponElimina
  22. Crec que no seria capaç de fer-lo però estic segura de que el tastaria!

    ResponElimina
  23. hija solo te habrá dado tiempo de hacer una, pero hay que ver lo perfecta que te ha salido. Que conste que cuando tengas tiempo quiero ver las otras dos ;)

    Salu2 y descansa, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.blogspot.com

    ResponElimina
  24. Nunca hice terrina de nada. La que preparaste te quedo de libro profesional! Me encantó !
    Cariños

    ResponElimina
  25. Complimenti ottima proposta!!!
    Ora ti seguo, se ti fa piacere passa a trovarmi-
    Ciao

    ResponElimina
  26. Increïble!!! T'ha quedat molt professional i amb aquesta melmelada... uaau!!!

    ResponElimina
  27. Hola gent de la quinta del luculus!
    soc la Mai de "il colore della curcuma". Us acabo de coneixer per casualitat i us segueixo d'ara endevant!
    No sabeu quin plaer que em fa veure receptes en catala!!!

    salut i....!

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design