![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyuaOAHkPeF0FT3tCwAUCGDSEnXDMW2exOXgDihATD-ZVBtD1yfXzbV7_u5UETI_kflP0w_QKg2P5j6YhO-RcAyxc2t_ZT2vxsiEw5o44Qr54MLVTp9x8htJAekzuAAejIIoDiNXegv0wg/s200/sabatones.gif)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxk7vcOhQ3eRJfWAt8fBTo6NzGFS1x5CNadk6q12UyBILepRK9ZOa7Ij68ex0pZhm-3h5Oiu68AsM9GgqYsXE-0TCjoxoiLJTqwcf9AFq7sm7eHSVUzjwWEChRQWlMwTISIM8EBTTobnOp/s400/aguila_1917.jpeg)
En una entrada anterior us inseríem la recepta del Petit Suís avui us posem un suggeriment nou: fer-ho amb fruita fresca.
Subtituir la gelatina de maduixa per un sobre de la neutra, valorar si es vol augmentar la quantitat de sucre (las gelatines de sabor en duen) a 130 gr. i la fruita desitjada neta, al voltant de mig kilo. Així que els ingredients quedarien així:
Ingredients:
o 1 terrina de formatge (tipus Philadelphia)
o ½ kg de fruita: maduixes, pinya, etc.
o 200 ml de nata
o 130 g de sucre
o 1 sobre de gelatina neutra (p.e. Royal)
o ¼ l d'aigua
--------------
També vam fer un recorregut de la mateixa recepta per diferents blocs i us avançavem que teníem la intuició que n'hi havia d'haver més...
De pinya:
o Postre y café. Cocina fácil
De gerds:
o Los experimentos de Carmen
De maduixes naturals:
o Mi rinconcito soleado
De xocolata:
o Secretos de cocina, enyesques y algo más
o Cocina fácil sin gluten
Altres:
o Un poco de todo
o Las recetas thermomix
o Cannelle et Vanille
o Tartelette
o Super receitas
Per correu electrònic la Mª Teresa, des d'Andorra, ens fa un suggeriment: el petit suís amb COMPOTA DE POMA CASOLANA. Deu estar per llepar-se els dits!
ResponEliminaMoltes gràcies.