Per als petits, o no tan petits: Petit Suís

11.12.08





Encetem un apartat de Nens que no teníem intenció d'introduir per la senzilla raó que considerem que els nens, i seguint unes pautes prudencials pediàtriques, s'haurien d'avessar a tastar de tot, a que no facin escarafalls davant de menjars novedosos, una altra cosa seria que -havent tastat- no els agradi, que també ens passa als adults.

Els Petit suís, aquells que la publicitat ens atabalaba amb "a mí me daban dos" i que és un èxit comercial d'una arxi coneguda empresa i de la resta de marques blanques d'aliments, doncs també és un èxit en els blocs, i si no us ho creieu...:

o Cuinar és generós
o La cuina en bolquers
o Un poco de todo
o Recetas al instante
o My Cuban Traumas
o Mis recetas de cada día

i aquí es perd la pista d'on pot procedir, encara que tenim el convenciment que no són els únics que l'han editat .


Però deixem-nos d'històries i anem al gra, a la RECEPTA:

Ingredients:
o 1 terrina de formatge (tipus Philadelphia)
o 200 ml de nata
o 100 g de sucre (*)
o 1 sobre de gelatina de maduixa
o ¼ l d'aigua

Preparació:
Per un costat batre el formatge, la nata i el sucre, i reservar. Per un altre, posar a bullir l’aigua fins que bulli, afegir la gelatina i barrejar-ho fins que es dissolgui i retirar del foc.

Barrejar a consciència les dues mescles, abocar-ho en els recipients individuals i deixar-ho al frigorífic com a mínim 3 o 4 hores fins que quallin.

Notes:
(*) Com la gelatina ja és dolça podeu fer proves amb menys sucre.


7 comentaris

  1. amics, espero que aquesta no sigui la cara que els queda als nens que mengen molts petit suisse.
    m'ha agradat molt veure qants blocs han publicat la recepta, perquè jo només coneixia la cuina en bolquers.
    fins aviat :)

    ResponElimina
  2. Hahahahaha. No, és la cara que posen quan el veuen i en volen! (efecte petit suisse).

    Vam observar que uns blocs esmentàveu la procedència de la recepta a d'altres, i ens va fer gràcia veure quin recorregut havia fet fins el darrer que no esmentava res d'on l'havien obtingut... Uns es van inclinar per saber l'origen de les postres i nosaltres pel recorregut virtual d'una mateixa recepta (els ingredients i les quantitats són les mateixes!).

    Una abraçada i gràcies per la visita!

    LQL

    ResponElimina
  3. Me cuesta trrabajo entensder lo escrito hay palabaras que se me escapan ( espero pillarlas algun dia) pero t4e dire que la foto de la receta me ha, me ha.....impactado ¡¡¡ q horror ¡¡ espero , bueno no espero nada, jajajjaaaa Un saludo y Feliz Año, q ya lo tenemos encima.(es que anoche me qacoste pronto.....je je)

    ResponElimina
  4. Resulta un poco chocante la foto, suerte que es un montage fotográfico! porque o bien horroriza o da que pensar si al niño le hacen chiribitas los ojos pensando en lo ricos que estan los petit suís.

    Gracias por la visita! te deseamos un espléndido año 2009.

    ResponElimina
  5. Hola, sóc la Susanna, la teva recepta m'ha encatat, pero la foto, amb tot el respecte..........és de molt mal gust.

    ResponElimina
  6. Ens alegra saber que la recepta agrada. Sobre la foto reconsideram canviar-la perquè observem que no agrada gaire, la veritat és que nosaltres la vam trobar curiosa i divertida...

    ResponElimina
  7. Recollint una mica la inquietud que es mostrava envers la fotografia que hi havia, i que es desprenia dels vostres comentaris, hem decidit de canviar-la. Moltes gràcies per fer que millorem! Una abraçada a tots!

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design