Fetge d'ànec amb caquis i ceps

15.10.08






Ingredients:
o 3 caquis
o Fulles de ruca
o Sucre
o Ceps
o Torradetes
o 2 talls de fetge d'ànec

Preparacio:
Escaldar els caquis, es podran pelar més fàcilment, durant uns 10 segons en aigua bullint, i després dins un bol amb aigua freda amb glaçons. Els deixem refredar un moment.

Tallar els ceps a daus. Amb un rajolí d'oli en una paella calenta i ho aboquem per a què es vagin fregint.

Pelar els caquis traient-hi el peduncle i tallar-los per la meitat. Sucar per la part més ampla dins del sucre i ho deixem absorbir. Posar-ho directament per la part ensucrada en una planxa per a què es faci caramel, també cal passar per la planxa la banda que no s’hi ha posat sucre però apartat del lloc de la planxa on s’ha marcat el caramel. Retirar els caquis quan siguin ben cuits.

El foie està dividit en dos lòbuls, un de més gros que l'altre. Tallar un bon tros del lòbul més gros. Necessitem una planxa que no sigui ni gaire calenta ni gaire freda. Hi posem el tros de fetge d'ànec que hem tallat. Si veiem que es daura massa de pressa, el que podem fer és fer-hi un cop de forn al final (a 130-140ºC, durant 4 minuts).

Picar unes fulles de ruca.

Per emplatar: posem a la base del plat un tall de caqui, al damunt hi posem una mica de ruca picada. Al voltant hi posem els ceps, i a sobre del tros de caqui, el fetge d'ànec. Un parell de torradetes en una banda.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design