Conill amb mel i romaní

23.10.08






Ingredients:
o Conill
o Ceba
o Tomàquets madurs
o Mel
o All
o Oli d'oliva
o Farina
o Sal
o Romaní
Per a les mandonguilles:
o Carn picada (vedella i porc al 50%)
o All
o Pomes
o Pa ratllat
o Ou

Preparació:
Saleu els trossos de conill, enfarineu-los i fregiu-los en una paella amb oli ben calent i reservar.

Sofregir la ceba picada en una paella amb oli. Feu un brou de carn, bulliu-lo i afegiu-hi el romaní.

Per fer les mandonguilles: barregeu la carn de vedella i de porc, la poma tallada a trossets, ou batut, sal i pa ratllat. Feu-ne una mandonguilla, enfarineu-la i fregiu-la, reservar.

Afegir l'all picat, tomàquet i mel a la paella on aneu sofregint la ceba. Incorporeu-hi el brou colat i remeneu-ho. I per acabar, poseu el sofregit, les mandonguilles i les espatlletes en una cassola i deixeu-ho coure durant 30 minuts.

Notes:
Es pot prescindir de fer i posar les mandonguilles, però tenen el seu què.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design