Teruel existe i sorteig ;)

2.9.10

Ja estem per aquests andurriales, jajajajajajajajaja...


Hem fet unes vacances molt domèstiques, uns dies a Sant Antoni de Vilamajor, uns dies a Gandesa (ens hem allotjat en el nou hotel rural La casa dels abeuradors, que els apartaments estan fantàsticament equipats i decorats amb molt de gust), inclosa una excursioneta en una golondrina pel Delta de l'Ebre fins el mar i ho vam culminar en una mini estada per terres del Matarranya -Terol- per celebrar el nostre 11è aniversari de casament, en concret aquí, i vam fer passejades per Fondespala i Vall-de-Roures.

No cal dir que sóc una enamorada de la zona i que us animem a què la conegueu, no només pels paisatges i per les poblacions i la gent, i és que gastronòmicament us sorprendrà gratament. ¿No heu provat mai uns fideus amb ganyims? i què me'n dieu del pernil de Terol? de les trenes salades del forn del Castell? el pa d'oli? les olives frites...? els vins? els olis?... i no cal dir els magnífics arrossos del Delta... Podeu comprovar que nos us parlo de sofisticacions ni refinaments ni ingredients exòtics, però de debó que el que us anomeno és tan senzill on la sofisticació rau en la puresa i nitidesa dels sabors...

Potser us animareu amb la pròxima Festa del Vi que es farà a Gandesa a finals d'octubre... ;). Us deixem unes quantes imatges per a que us aneu engrescant...



Tampoc no us perdeu el sentit de l'humor de la zona, vam veure el programa de festes d'Alcanyís i no tenia desperdici! jajajajajajajajaja, i com a mostra, uns formatgets!



I ara el sorteig...

Recordareu que vam seguir un curs d'escriure sobre cuina, aquí, impartit per la Débora Chomski, autora del llibre La cocina sagrada, doncs és aquest llibre que sortegem amb una dedicatòria de l'autora.



Per participar en el sorteig només cal deixar un comentari en aquesta entrada fins el dia 15 d'octubre, data en la qual es tancarà la participació i ens els dies consecutius es farà públic el resultat del sorteig.

IMPORTANT!!!!! si deixeu un comentari en l'opció d'anònim, sisplau deixeu un correu electrònic on localitzar-vos en cas de ser els afortunats!!!!

Molta sort! que el llibre bé s'ho val!

56 comentaris

  1. Bentornats!. Un post ple de recomanacions i bones imatges!. Es veu que heu aprofitat del tot les vacances i feliç 11è aniversari!

    ResponElimina
  2. No ho sabia que us agradaba la zona del Matarranya.
    Aquest hotel rural es un del que tinc en pendents ja em diras com va estar?.
    Jo soc del primer poble que es parla castellà, aprop d'Alcañiz.
    Felicitats

    ResponElimina
  3. Doncs ja en som dos les enamorades de la matarranya,Beceit, Pena roya, Cretes, Ràfels te un hotelet rural moníssim i un petit restaurant on podreu degustar una de les millors cuines que he tastat en temps ,hi vam ser l´any passat i és sorprenent que sigui aquí al costat de casa i encara sigui tant desconegut.Per cert , s´han de visitar els masmuts sens dubte.
    I ja no foto mes la tabarra que m´emociono, a fer pinya cap a la matarranya.
    besets per tu

    ResponElimina
  4. Em dona molta alegria tornar-te a veure en plena forma!

    Ara tornarem a gaudir i sobretot ara se que tú ja estàs també gaudint.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Què bé que ho heu passat!! Les fotos són molt divertides. Em fa molta il·lusió això del sorteig. Es tracta d'un llibre que me'l vaig voler comprar en un viatge i no el vaig poder trobar. A veure si tinc sort!!! ;D

    ResponElimina
  6. Carai, carai, quina bona amanida de sortides que heu fet, d'un lloc a un altre sense parar. Espero que pogueu celebrar moltíssims més anys estant junts i ho pogueu fer tan be com ara.

    ResponElimina
  7. Tenemos ganas de ir a Teruel, pero aunque en un principio era por ver Dinopolis y sus fósiles, (a mi Ratón le apasiona), viendo las maravillas de fotos que nos ofreces, ya es por más motivos y con más fundamento.
    Me alegro por tu regreso y por lo bien que os lo habeís pasado.
    Y por cierto Feliz aniversario.

    Besitos.

    ResponElimina
  8. aquests formatges tenen una pinta increible!!
    petonets

    ResponElimina
  9. Felicitats!!!!
    No hasvia sentit parlar d'aquest llibre, em poso a la cua per a veure si em toca!
    Petonets

    ResponElimina
  10. VEig que heu pogut gaudir molt de les vostres vacances. Realment Catalunya té de tot, mar, muntanya, plana, i es fantàstica per perdre's.
    pt!

    ResponElimina
  11. Benvinguts! he de dir amb una mica de vergonya que tant a prop i la veritat és que no la coneixo gaire aquella zona però penso que la tardor també pot ser un bon moment, no? ara mateix em guardo els enllaços així quuant arribi el moment...

    Ah! felicitats pel vostre aniversari.

    Muas!

    ResponElimina
  12. Doncs vés per on també vam estar a Teruel de passada aquest estiu i ens va encantar!!! Tenim pendent de tornar-hi ja que és una zona gairebé desconeguda per nosaltres!

    ResponElimina
  13. Muchas felicidades por los 11 años...el hotelito precioso.
    Los quesos tienen un aspecto buenísimo.
    Me apunto al concurso, clarao que si....y que la suerte nos acompañe.
    petonets

    ResponElimina
  14. Pues a mi me han entrado unas ganas locas de comer y de coger de nuevo vacaciones y no se si eso será bueno..... lo primero engorda y pa lo segundo no hay solución hasta el año q viene :((.
    Menudos sitios que has visitado, tomo nota para cuando decida viajar.
    bss guapa

    ResponElimina
  15. Benvinguts de nou!
    Ostres, quin estiu, no heu anat gaire lluny però no heu parat, eh? Quina passada!
    Ja veig que heu gaudit d'allò més, espero que hagueu tornat amb les piles ben carregades ;)

    ResponElimina
  16. Nosaltrem hi vam anar fa uns estius a la zona del Matarranya i en guardem molt bons records (tot i que en una tarda vam patir tres pedregades sguides que ens va deixar el cotxe gairebé fet un formatge!!!).
    Felicitats pel vostre aniversari!
    A veure si tinc sort i em toca el llibre. Tinc un conill que es diu Chomsky. Li vaig posar aquest nom en honor a Noam Chomsky, que no sé si és aprent d'aquesta autora.

    ResponElimina
  17. Amb la tornada de les vacances amb aquests formatges sota el braç, jo també vull probar sort en el sorteig.

    Petons!
    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  18. El Mataranya...destí pel treking...m'has fet buscar dia per anar-hi!!
    Ptnts guapa
    (i la plàtera de formatges...de vici!!!)

    ResponElimina
  19. claro que sí wapa, Teruel existe y además es precioso ;), me alegro de que te gustara.

    Besos, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  20. Caramba yo también quiero participar en este sorteo!
    Gracias por traernos un trocito de queso.
    Me hubiera encantado un curso de escritura culinaria. Comparte un poco!
    un beso

    ResponElimina
  21. Me encantaría tener ese libro de cocina. Tengo un montón pero nunca son suficientes. Es como un vicio. Saludos.

    ResponElimina
  22. Yo siempre digo que no sé cual rincón de España me gusta mas... es impresionante los paisajes y culturas, entre ellas la gastronómica, que tenemos. Gracias por tus consejos que guardo como oro en paño, Teruel lo conozco pero no he estado por la zona que comentas y no me lo pienso perder.
    Besotesss

    ResponElimina
  23. Vaja vacances més delicioses!! el cert és que no cal sortir de la nostra geografia per trobar racons meravellosos com aquests que heu visitat...prenc bona nota de tot "per si de cas..." smuaksssssss!!!!

    PD participo!!!! jajaja

    ResponElimina
  24. Un magnífic lloc per passar-hi uns dies de vacances,... tan proper i alhora tan desconegut,..... jo em quedo amb els estrets del Parrissal, tot remuntant el Matarranya, una caminada espectacular ... ah! i amb les olives al caliu ... sorprenents!!

    B77

    ResponElimina
  25. Hola troneres, bentornats a casa!!
    Quin bé de déu de formatges! tots tenen una vista meravellosa i ja ens imaginem el sabor. Ais, com anhelem les vacances, encara no les hem fet.
    Gràcies per compartir amb nosaltres les vostres vivències.

    ResponElimina
  26. Acabo de regresar y viendo tu entrada me quiero volver a irrr..... jooooo... que bonito... qué quesos.... Me alegro que disfrutaras tanto.
    Un besazo guapísima

    ResponElimina
  27. El Matarranya es una zona poc coneguda i mol interessant, on encara es parla el català,
    A vall de roures hi ha una petita llibreria, on molts dels escriptors de la sona signen llibres, i esta molt present el territori.
    Petons

    ResponElimina
  28. Ahhhhh que has hecho una foto a mi queso favorito!!! El patamulo!!!! Es que me chifla!!! Yo lo que quiero es plantearte algo, me voy a Gandesa si vienes conmigo, así me aseguro de admirar y no olvidarme ni uno solo de esos maravillosos parajes!!! Te apuntas????? Petonetsssss

    ResponElimina
  29. Pues tus vacaciones domésticas ya las quisiera para mi, que a mi me han encantado todos esos sitios tan bonitos donde os habéis alojado..y además esas cosas tan buenos que habéis comido. Los quesos además de graciosos que pinta!! Me apunto a lo del libro jajaja.

    Petons bonica!!

    ResponElimina
  30. He visitado Teruel una vez y comí jamón, fantástico por cierto, pero lo quesos no los probé, habrá que repetir visita.

    Muchas gracias
    Juani

    ResponElimina
  31. Que bien estaría hacerme con el libro, espero tener suerte!

    ResponElimina
  32. Qué curioso y sobre todo qué interesante tener un libro de recetas tan variopinto!

    ResponElimina
  33. que libro tan interesante, un premio muy bueno!! a ver si hay suerte!! samsetur@hotmail.com

    ResponElimina
  34. El libro me parece interesantísimo, a ver si hay suerte...

    ResponElimina
  35. Pareix un llibre molt curios e interesant. M'agradaría molt tastar alguna de les receptes! :p

    ResponElimina
  36. La verdad es que tiene muy buena pinta el libro, a ver si tengo la oportunidad de poder leer alguna receta.

    ResponElimina
  37. Me parece un libro muy interesante, una perspectiva diferente de presentar el mundo de la cocina. Mucha suerte a todos en el concurso!!!

    ResponElimina
  38. Me encantaría conseguir el libro!!

    ResponElimina
  39. tiene buena pinta ese libro !!!!!

    ResponElimina
  40. me encanta hacer recetas nuevas, suerte.

    ResponElimina
  41. Buah! que explosión de culturas hay en ese libro!!
    Enhorabuena por la iniciativa

    ResponElimina
  42. Aquí dejo mi comentario y me encantaría poder tener este libro. Me parece super interesante. Gracias por organizar este sorteo.
    Cariños

    ResponElimina
  43. osties, que em pensava que havia deixat un comentari! Per l'amor de Deeeeeeeeeeeeeu!!!

    ResponElimina
  44. ¡Vaya! Parece que dejé el comentario para participar en el sorteo en el post equivocado. Muchas gracias por avisarme.

    Pues eso, que el título del libro me parece tan sugerente que me encantaría resultar agraciada.

    ¿La muestra de quesos no la sorteas también? ja, ja, ja...

    Suerte a todos los participantes.

    besos

    ResponElimina
  45. Anna Castellvi Balastegui20 de setembre del 2010, a les 21:35

    Em sembla que jo també l'he deixat en un lloc equivocat...
    El que deia... m'encantaria tenir aquest llibre!!!!
    el meu correo acastellvib@uoc.edu

    ResponElimina
  46. Me encanta la idea de poder conseguir ese librito, espero tener suerte, aqui dejo mi comentario participante :-)
    Besos

    ResponElimina
  47. Nunca he estado en Teruel, pero ya desde hace años tengo la idea fija de ir, aunque más no sea para ver la techumbre de la catedral. :D
    Este libro, si no me toca en suerte, segurito que lo compro. Lástima que en ese caso no será con dedicatoria, pero bueno, no se puede pedir todo!
    Un beso,

    Marcela

    ResponElimina
  48. Digo como Marcela. Si no cae en el sorteo cae en Amazón o en quién me lo quiera traer a casa:-) lástima que sería sin dedicar... y Teruel, claro que si! vivi unos añicos en el Pirineo (de hecho, Álvaro es jacetano y jaqués para más señas) así que nos movimos mucho por todo Aragón. Mucho majete y majeta ahí por esos lares:-)
    Besos

    ResponElimina
  49. Ara arribo jo, a misses dites, deixo un comentari per que aquest llibre val la pena!!!

    Petons

    ResponElimina
  50. Es cierto que Teruel existe, y que tiene unos pueblos preciosos. Me encantaría tener ese libro. A ver si tengo suerte.
    Un saludo,
    Ana Cris.
    lmacae@hotmail.com

    ResponElimina
  51. Teruel existeix i La Terra Alta també, que aquesta setmana sortim per TV3.Al programa Divendres, després de La Riera.

    MªFontcalda Blanch

    ResponElimina
  52. Ui, una mica més i no arribo a temps! Quantes coses tinc per posar-me al dia. Nosaltres vam estar a Teruel l'any 2006 i la veritat és que ens va agradar molt, ho recomenem de totes totes.

    ResponElimina
  53. Campana y se acabó!
    Moltes gràcies per participar i pels vostres comentaris. En breu faré una entrada amb els resultats del sorteig. Així que molta sort. Em posaré amb contacte amb l'afortunat o afortunada...
    Mil gràcies i mil petons!

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design