Pollastre amb llagosta

6.12.08






Ingredients:
o 1 pollastre a trossos
o 2 llagostes partides per la meitat
o 1 ceba picada
o 3 tomàquets trinxats
o 1 copa de vi ranci
o 1 raig d’anís sec
o 1 cullerada de Farina
o Oli d’oliva
o Sal
o Pebre
o Aigua
o un grapat d’ametlles i avellanes torrades (per la picada)
o 2 grans d’All (per la picada)
o Julivert (per la picada)
o Brins de safrà (per la picada)

Preparació:
Saltar les llagostes en una cassola en oli d'oliva i retirar-les. En el mateix oli enrossir el pollastre salpebrat. Afegir la ceba, una mica més tard el tomàquet i deixar-ho sofregir. Feu-hi la reducció del vi ranci i l’anís. Tirar la farina, remenar-ho i afegiu-hi l’aigua fins que cobreixi o a punt de fer-ho. Deixar-ho coure a foc lent i quan faltin uns 10 minuts per acabar afegiu-hi la picada i la llagosta.

Suggeriments:
o Podeu afegir una mica de xocolata a la picada.
o Podeu afegir a la picada el fetge de la llagosta.
o Colar la salsa, una vegada estigui acabada.

2 comentaris

  1. Amb el vostre permís, aquesta me l'anoto a la llibreta de les receptes estrella...sona molt bé.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. El resultat és molt bo, i per aquests dies de festa que s'acosten és relativament fàcil de fer, que això també és interessant, tan atrafegats com anem.
    Nosaltres la tenim també categoritzada con "recepta de campanilles" ;-).
    Una abraçada,
    LQL

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design