Cóc de maçana agredolça

8.12.08




Fotografia de la flor del pomer de R. Canyelles

Ingredients:
o 3 maçanes
o 25 g de llevat premsat
o ¼ l d'oli d'oliva
o ¼ l de llet
o 200 g de sucre
o 2 ous
o 1 copa d'anís sec
o Farina la que hi entri
o Canyella en pols
o 1 sustet de coriandre
o 1 sustet de matafaluga

Preparació:
Batre els ous, 150 g de sucre, l’anís i el llevat desfet amb la llet. Afegir la farina i treballar-ho fins obtenir una massa no gaire dura. Deixar-ho reposar un parell d’hores perquè fermenti.

Estirar la massa en forma ovalada i col·locar-hi les pomes sense pelar, tallades a quarts o a galls més petits, molt juntes, amb la pell a la part de fora, fins cobrir tota la superfície.

Tirar al damunt un raig d’oli d'oliva, el sucre restant, el polsim de canyella, el coriandre i la matafaluga.

Coure al forn a uns 170º de 20 a 25 minuts, fins que quedi la massa daurada i la poma comenci a enrossir-se.

Suggeriments:
o Es poden fer cócs individuals.

2 comentaris

  1. En la recepta que vam usar consta la he qui "entro"... així que s'ha d'usar la intuïció.

    Moltes gràcies per advertir-nos l'omissió

    Equip de LQL

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design