Unes postres que són la pera

20.11.08


Fotografia extreta del bloc La cuina de casa



PERES A LA MENTA





Ingredients:
o Peres de carn forta
o Aigua
o Sucre
o Licor de menta

Preparació:
Pelar les peres i treure’ls el cor. Posar-les a coure en un cassó amb l’aigua, el sucre i el licor fins que siguin toves. Deixar refredar i guardar-les a la nevera ben cobertes amb l’almívar.

Suggeriments:
o També es pot emprat xarop de xocolata.
o Podeu provar de fer-les amb cava, a veure què tal us surten.


PERES AL VI NEGRE

Ingredients:
o Peres de carn forta
o Vi negre DO Terra Alta
o 1 canó de canyella
o Sucre
o Pell de Taronja

Preparació:
Posar a bullir el vi amb les peres, el sucre, la branca de canyella i la pell de taronja. Deixar coure fins que les peres estiguin toves, retirar-les i concentrar el suc restant de la cocció, tornar a afegir les peres i deixar-ho refredar.
Suggeriments:
o Si sou agosarats proveu de posar romaní i no la canyella.
o Es pot fer amb prunes seques en comptes de peres.
o Amb préssec de vinya també és riquíssim.
o La pell pot ser de llimona.
o Podeu afegir clau d’espècia o uns grans de pebre negre.



Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design