Entrecot amb salsa d'Idiazabal

5.11.08



Pintura de Jacek Yerka

Ingredients:
o ½ kg de mitjana de vedella
o 250 gr de formatge Idiazabal
o ½ litre de crema de llet
o Sal
o Pebre
o Oli d'oliva

Preparació:
Per fer la salsa d'Idiazabal, es posa la crema de llet en un cassó i escalfa. Quan estigui ben calenta, afegir el formatge tallat a daus, retirar el cassó del foc i remenar-ho fins que el formatge es fongui. Triturar amb el braç per a fer la salsa molt fina.

Salpebrar la carn i coure-la fregida o a la planxa, a gust i al punt de cocció. Retirar del foc i tallar-la en rodanxes molt primes.

Suggeriments:
o Si sou agosarats la salsa també lliga amb peixos com ara el rap, el lluç, us atreviu?
o També li podeu donar un toc de forn a la recepta.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design