Llagostins al cava

19.10.08




Recepta gentilesa de la Cristina Danón i de l'Anúncia Garriga.

Ingredients:
o Llagostins
o Sal
o Pebre
o Cava brut nature
o Ceba (optativa)
o Picada generosa d'all i julivert (optativa)

Preparació:
En una safata gruixida de forn es col·loquen els llagostins s'hi aboca el cava generosament, es salpebra i si es vol s'hi afegeix la ceba tallada en juliana. Es posa el forn a mitja temperatura i es deixen coure els llagostins. Un cop cuits retirar la ceba i passar-la pel colador xinès, tornar a afegir-la. Si també es vol amb picada d'all i julivert afegir-hi aquesta abans de finalitzar la cocció.

Suggeriments:
o Un cava brut nature o un vi blanc suau, frescos, molt frescos.

Notes:
o Si els llagostins els compreu congelats aquests han de ser en cru, que no siguin cuits.
o El canvi de color dels llagostins us indicarà quan ja estan cuits.

Cap comentari

Publica un comentari

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design