![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuNxzTKcA5xq2DG83HVE0atU1T4N5W-De8IA7Lbqsj4nkttOyCr6xEmYUR-yNxvV-xPADza5eGN7gThBgGr0ysbhyzKTE4D0C3QtCyHjdbweTruxFH1YuFYEOofnXE1y66Gi-o2rTxj6mK/s200/llagost%C3%AD.gif)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYlzLNirqoMYG-mDQFlH2Z0eTYYYudlRUFeV8R760a0iTXl6bpGLGJEZ52gHttS4c8l1d7yL-leaJc-KQlQwCJPAGRTDiafECWwWGqF4Mpa821KTsdv8L9eCA66PAk1yzXZDHS6C8HCasq/s400/00035436.jpeg)
Recepta gentilesa de la Cristina Danón i de l'Anúncia Garriga.
Ingredients:
o Llagostins
o Sal
o Pebre
o Cava brut nature
o Ceba (optativa)
o Picada generosa d'all i julivert (optativa)
Preparació:
En una safata gruixida de forn es col·loquen els llagostins s'hi aboca el cava generosament, es salpebra i si es vol s'hi afegeix la ceba tallada en juliana. Es posa el forn a mitja temperatura i es deixen coure els llagostins. Un cop cuits retirar la ceba i passar-la pel colador xinès, tornar a afegir-la. Si també es vol amb picada d'all i julivert afegir-hi aquesta abans de finalitzar la cocció.
Suggeriments:
o Un cava brut nature o un vi blanc suau, frescos, molt frescos.
Notes:
o Si els llagostins els compreu congelats aquests han de ser en cru, que no siguin cuits.
o El canvi de color dels llagostins us indicarà quan ja estan cuits.
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!