Gastronomia a la Terra Alta

18.10.08





MEIX, Loreto: Els cócs a la Terra Alta, Cossetània Edicions, Valls, 2003

Aquest interessant estudi sobre els cócs de la Terra Alta és fruit d'un treball d'investigació que va realitzar la Loreto Meix, alhora que inclou moltes receptes. Us adjuntem l'enllaç de la publició digital per a què aneu fent boca del que us depara en aquest llibre: Digit-HuM. Revista Digital d'Humanitats


La cuina comarca a comarca. Ribera d'Ebre. Terra Alta, Ciro Ediciones SA, Barcelona, 2005.

Llibre que té breus introduccions a les dues comarques referides i que inclou un interessant receptari en el qual hi han intervingut els xefs, per ordre alfabètic:

Josep García: L'Embarcador. Garcia
Didier Guerín: La Sirga. Móra d'Ebre
Salvador Miralles: Miralles. Horta de Sant Joan
Jordi Navarro: Hotel Piqué. Gandesa

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design