Cigrons amb verduretes i bolets

17.10.08





Recepta gentilesa de la Núria Moreno de Sant Pere de Ribes

Ingredients:
o Cigrons cuits
o Variació de bolets (xampinyons, shiitake, gírgoles...)
o Cors de carxofa
o Puntes d’espàrrecs verds
o Algun tipus d’algues (opcional)
o Oli aromatitzat amb alfàbrega (opcional)

Preparació:

Es fregeixen, preferiblement amb wok, els cors de carxofa, els espàrrecs i el bolets (tot per separat) després ho ajuntem amb els cigrons i per últim les algues i llestos, amanir amb l'oli d'alfàbrega.

Notes:
Si li afegiu un sustet de comí o matafaluga, que tenen propietats carminatives, tot anirà oli en un llum.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design