Pesto amb festucs

9.8.08




Ingredients:
(Les quantitats són les que entrin en el palmell de la mà)
o Alfàfrega fresca
o Festucs
o Olives negres mortes de l'Aragó
o Formatge parmesà
o Oli d'oliva, tot el que es begui

Preparació:
Desclovar els festucs i pelar-los. Amb el robot o el braç elèctric triturar-ho tot junt.

Suggeriments:
o Desclovar i pelar els pistatxos porta una mica de feina així que si en feu més quantitat ho podeu congelar en porcions individuals, i tenir-ho preparat per a més endavant.

Notes:
o L'alfàbrega millor que sigui de la fulla ample.
o Si no el voleu molt espès afegiu més oli.
o El formatge parmesà us recomanem el de la DOP Reggiano.

2 comentaris

  1. Bones vacances Luculus & Co. Us afegim al nostre blog per la gran feina que feu. Un petó de gateta!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies gatones, un ronroneig

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design