Una altra Carbonara? ah!

31.7.08



Il·lustració de l'Helena Garcia: Espaguetis (2007)

Ingredients:
o Espaguetis o tallarins
o Daus de cansalada fumada (beicon) o pernil serrà
o Ous
o Oli d’oliva
o Mantega
o Sal
o Aigua

Preparació:
Posar a bullir la pasta amb aigua, un raig d'oli i sal. Mentre es cou la pasta batre els ous i reservar. Agafar un bon dau de mantega i escalfar-la en una paella, posar-hi oli per a què no es cremi la mantega i torrar la cansalada fumada o el pernil.

Un cop la pasta està al dente escórrer-la sense refredar-la amb aigua, l'escalfor ens ajudarà a fer quallar l'ou. Tornar-la a posar a l'olla on s'ha bullit, afegir-hi l'ou batut i remenar enèrgicament. Abocar-hi el resultant de la mantega i la cansalada (o pernil) i quan més calent estigui millor. Tornar a remenar.

Suggeriments:
o Podeu acompanyar-ho amb ratlladures de formatge emmental.
o També li podeu posar ceba sobregida.

Notes:
o Si l'ou no qualla gaire i us fa angúnia pensar que us el menjareu cru, sempre podeu encendre el foc i donar-li unes voltes a la pasta fins que qualli del tot.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design