Crema de carbassó

28.7.08



Flors de carbassó

Ingredients:
o Carbassons
o Formatgets en porcions
o Oli d’oliva
o Mantega
o Sal
o Aigua
o Ceba (optativa)

Preparació:
Netejar els carbassons i pelar-los, posar-los a bullir amb poca aigua i una mica de sal. Un cop cuits afegir-hi un dau generós de mantega, els formatgets en porcions i batre amb el braç elèctric. Rectificar de sal.

Suggeriments:
o Si voleu li podeu afegir abans de batre la ceba, però és molt més gustós si prèviament la sofregiu.
o Amanir en el moment de servir amb l’oli d’oliva.
o Es pot menjar, fred, tebi o calent.
o Per decorar podeu posar uns daus remenuts de tomàquet d'amanir (pelat i sense les pepes) o uns daus de poma àcida o unes virutes de cruixent de pernil.

Notes:
o Ara és molt bona època de carbassons.
o Nosaltres calculem els formatgets en porcions pel nombre de carbassons que posen i de la mida, les proporcions: un formatget per un carbassó petit/mitjà.
o Pelar o no els carbassons: farà que la crema sigui més blanquinosa de color o tingui una tirada de verd, a nosaltres ens agrada que tingui una mica d’aquest darrer color.

Cap comentari

Publica un comentari

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design