Tulipa de mel i mató

20.6.08





Ingredients:
o Mató
o Mel de mil flors
o Llet fresca
o Tulipes de galeta

Preparació:
Amb el braç elèctric: batre el mató amb la mel de mil flors, tot aprofitant el xerigot del mató. Anar afegint la llet per a què vagi adquirint una textura cremosa i fina.
Omplir les tulipes amb la crema anterior, però fer-ho al moment de servir perquè sinó es remulla la galeta.


Suggeriments:
o Servir fresc.
o Per decorar es pot utilitzar melmelada o confitura: d’aranyons, mandarina, etc.

Notes:
o Els sabors s’han d’anar equilibrant de tal manera que no predomini massa la mel i resulti uns postres enfarfagosos. També és convenient treure la gerra de mel a la taula per si algun comensal se’n vol servir més.
o Si es vol fer una presentació més sofisticada o espectacular:
o amb pensaments cristal•litzats.
o amb la fruita alquequengi (alicacabí) oberta com una flor.
o pinyons torrats
o amb la vostra imaginació.

ETIQUETES: Cuina catalana, Postres, Receptes, Tot l'any

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design