Tornem a obrir i notícies!

30.5.11


Hola a tothom,

Després d'una aturada de quasi dos mesos, tornem a obrir el xiringuitu, descansats (o no tant...: molta feina, simultanejant 3 cursos, viatges...) amb algun que altre disgust a l'esquena (oi Ly i Mercè...?) i alguna que altra alegria i il·lusió.

Fa un temps em va localitzar una amiga de la infantesa, de Gandesa, i em va fer saber que estàvem preparant un llibre sobre la cuina de la Terra Alta, ella, la Teresa Lluís i la Loreto Meix (que va escriure l'espectacular llibre: Els cócs a la Terra Alta, Cossetània Edicions). Vaig haver de fer un esforç per no esbombar-ho als quatre vents.

No fa gaires dies que se'm va trucar per preguntar-me si m'agradaria fer la presentació del llibre a Gandesa, ja que està a punt a punt de sortir del forn: LA CUINA DE LA TERRA ALTA, Batak Editorial, i més contenta com un gínjol no vaig dubtar a dir que sí. Us confesso que ara em tremolen les cames alhora que tinc un sentiment que se'm fa un gran honor que comptin amb mi per presentar el llibre al poble natal del meu pare i a un lloc que també està vinculat amb la història de la meva família: el Palau del Castellà, lloc on va estar empresonat el meu avi, acusat de roig... i que fa uns anys es va recuperar per a fins culturals.

Pel que sé del llibre, s'ha fet amb rigor i molta passió, s'han recollit a la vora 200 receptes de la comarca, tant de plats salats com de llepolies, i això és el que el fa particularment atractiu i indispensable. I no us avanço més perquè així us entrarà la curiosiotat... ;)

Si no podeu venir a l'acte, el llibre sí que no el podeu passar per alt...



Qui vulgui venir i passar els dies de festa de la segona pàsqua per conèixer la Terra Alta, us enamorarà! annexo l'enllaç on trobareu l'oferta d'allotjament, aquí, més informació aquí, i receptes aquí.
US ESPEREM!!!

10 comentaris

  1. Hola amor... que bueno leerte de nuevo! Ohhhh... tienes una fantástica capacidad para dejarme con la boca abierta cada vez que presentas noticias.... ¿como guardas tan bien estos secretos???? es genial. Ya me gustaría a mi estar ahí, viendo como presentas maravillosamente bien ese fantástico libro... ya veras como tus paisanos te aplauden a rabiar. Un besazo guapa!

    ResponElimina
  2. Ben retrobada!!! Quina il·lusió que pugues presentar un llibre així i a casa teua, com qui diu!!! Ara només espere poder-lo comprar com més aviat millor. Salutacions

    ResponElimina
  3. Que tía, cuando le dicen q no abra la boca es una tumba :)) Maragda que responsabilidad y que orgullo y, como me gustaría estar acompañándote ese día, ya sabes q aunq no sea en presencia, estaremos allí todas contigo.
    miles de besos guapa y q contenta estoy de que estés de nuevo por aquí
    bsss guapísima

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats!! Ja ens diràs on trobar-lo!

    ResponElimina
  5. Oh! Quin retorn!! Això és tornar per la porta gran, eh? ;) Enhorabona!!! :)
    I ja tinc ganes de llegir-ne la crònica. ;)
    Petons guapíssima!

    ResponElimina
  6. Felicitats estimada meva, em sembla una notícia fantàstica...quina ràbia no ser més a prop...m´alegro molt de la teva tornada...mua i mua

    ResponElimina
  7. Por favor... con la clase, el estilo y el saber que tú tienes... ¡¡nadie mejor!!
    Que penita estar tan lejos que si no... ¡allí que estaba!
    Besotes.

    ResponElimina
  8. Esperant que ja puguis retornar i no tinguis cap entrebanc més, ens agradaria poder venir però tenim un compromís de fa molts dies i no el podem deixar, espero que vagi molt bé la presentació, ja diràs on podem trobar el llibre
    Molts petons

    Sión - fem un mos

    ResponElimina
  9. Quina pena que no podré venir!!! però el llibre m'ho demano!!
    Petonets

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design