Neules

23.12.08





A can Olleta de verdures hi ha una interessant entrada sobre les neules, mestres artesans i una ressenya històrica al voltant d'aquest dolç tan nadalenc.

Ingredients:
o 180 g de farina
o 180 g de sucre
o 180 g de mantega
o 240 g de clara d'ou
o Pell de llimona ratllada
o Aigua

Preparació:
Barrejar la farina, la mantega, el sucre, la clara d’ou i la ratlladura de llimona fins fer una pasta homogènia. Si la massa queda massa consistent afegir-hi unes gotes d’aigua. Deixar reposar la massa.

Fer rodones de pasta sobre paper vegetal i enfornar-les a 170º fins que siguin rosses. Treure-les del foc i ràpidament enrotllar-les, us podeu ajudar amb un bastonet o un altre estri cilíndric.

2 comentaris

  1. Oooooooooooohhhhhhhhhhhhh!!!
    La recepta de les neules!!! Ja tinc feina per l'any que ve: torro de massaà i neules!
    Gràcies per socialitzar "informació estratègica"! ;-)

    Salut, companys!

    ResponElimina
  2. Doncs ja ens explicarem com ha anat... perquè nosaltres provarem de fer els vostres torrons de l'abuela Consuelo ;)
    Una codial abraçada i bon any nou!

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design