¡A la rica piña, para el niño y la niña!

6.5.09



Senzill, senzill, senzill...

Apte per a llaminers i per als que els agrada els contrastos.

Ingredients:
o Pinya
o Crema catalana

Preparació:
Es talla la pinya de llarg a llarg i es col·loca al plat segons us agradi, es reparteix la crema catalana a damunt, se li afegeix el sucre i amb un soplet es crema aquest, i ja està!

20 comentaris

  1. Nois, benvinguts!!Ja teniem ganes de que tonésiu...

    Petons
    Núria

    ResponElimina
  2. Holaaa!
    ya echaba yo de menos la musiquilla cuando vengo a la Quinta!!
    Cojo mi trozo de mi piña
    un beso

    ResponElimina
  3. Jo ho vaig fer igual, però amb pinyes baby, quedava molt bonic presentat a la pròpia pinya... Queda boníssim, la combinació de la pinya amb la crema és delciosa!

    ResponElimina
  4. La pinya semre queda de festa,oi???
    I amb crema...boníssim!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  5. Hola LQL, me cojo un buen trozo, me encanta la piña y la crema. Debe estar deliciosa.
    Saludos

    ResponElimina
  6. Hola chic@s, buenísima y facil recetilla, me encantan ambas cosas así pues otra más a anotar.. ;)

    Besitos.

    ResponElimina
  7. Me alegra muchísimo que esteis de vuelta. Estaba un poquillo preocupada porque pensé que eran unas vacaciones algo más cortas lo que ibais a tomaros. Se me hicieron largas.
    Fantastico postre. Lucido y con ingredientes sencillos.
    Besitos sin gluten

    ResponElimina
  8. Vaya vacaciones...espero que os lo hayáis pasado fenomenal, la piña tiene una pinta fantástica con esa crema quemada ummmm que buena.

    ResponElimina
  9. Una recepta molt bona i lleugera. El contrast de la pinya amb la crema es bonissim. Espero que hagi anat tot molt bé.
    Salutacions

    ResponElimina
  10. Mira.. no ho havia vist mai així i deu resultar la mar de bona..
    Una altra cosa apresa.
    Fins la propera..

    ResponElimina
  11. Més senzill, impossible, i més deliciós, també!.

    ResponElimina
  12. La meva mare per les festes de Nadal cada any ho fa aquest plat. Algun dia cau: per St. Esteve o reis...

    A casa ens agrada, o si més no s'ha convertit amb un clàssic de les festes jejejeje

    Records

    ResponElimina
  13. Ai si no engreixés tant amb quin de gust me la menjaría!!!!! Com que segueixo a règim em comformo amb menjar-la sense crema!!!!!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. Unes postres dignes de un bon àpat, sens dubte.

    ResponElimina
  15. Heu trigat més a explicar la recepta que a fer-la!
    Aquesta combinació l'he feta algunes vegades amb pinyes petites, mida individual, i sense cremar la crema.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  16. bentornats!
    la pinya amb crema queda molt bé, i si encara voleu fer el postre més gormand, talleu un tall gruixut de pinya, traieu la pell de fora i el centre, l'ompliu de xocolata desfeta, tapeu amb la crema i la cremeu. el colmo del gormand!

    ResponElimina
  17. Bentornats, quinteros!
    I ho feu per la porta gran, punyeteros! Quina recepta més abellidora... mmmmmmmmmmmm

    Salut!

    ResponElimina
  18. Buenisimo y facilisimo!!!
    Ya teneis otra fan (seguidora), volvere por La Quinta!!!

    Besos

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Subscriu-te

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design