Premi

20.1.09



I va un segon atorgat per Olles i somriures, que els donem les gràcies, ens afalaga molt. Olles i somriures que no deixeu de sonriure, que ens alegreu cada dia una miqueta més, que sempre esteu allà. Gràcies de nou!

Tornem a traspassar-lo, brrrrrrr, i què difícil que és! sou tots tan bons i virtuosos, i alguns de vosaltres no acepteu aquests petits reconeixements, però allà va i que ningú es senti ofès:

o Per la Penny de El rincón de la mariposa perquè el seu bloc és un principi ikebana: deixar passar una papallona entre els branquillons sense fregar-los amb el seu aleteig.
o A la Bajoqueta de A la taula i al llit, al primer crit, per l'entranyable del seu bloc i del que d'ella ens diu: que ha d'ésser una magnífica persona.
o A la Gemma de La cuina de casa, per fer-nos la vida més dolça.
o Per la Nuria de CocinArte, per ésser tan suggerent.
o A la Montse per Les gates maules, per a què no deixi de miolar, d'ésser la preciositat de persona que és i per les estones que hem rigut de valent i que riurem...

6 comentaris

  1. Moltes gràcies pel premi! I gràcies pels "afalagos" :)

    ResponElimina
  2. La quinta, m'ha encantat lo de esser suggerent...ains no m'ho havien dit mai!! Moltes gràcies per pensar en mi. Ara em donaré una volteta pel vostre blog, la música m'ha encantat...j'adore la musique française!!

    Núria

    ResponElimina
  3. Quinta, muchísimas gracias por vuestra visita a mi blog, he estado echando un vistazo (lo seguiré haciendo..) y me ha encantado todo lo que he estado viendo, muchas felicidades por esos premios, es seguro que os lo mereceis.. :)

    Besos.

    ResponElimina
  4. Bajoqueta, Bajoqueta:
    Però, però, però, buenoooo! mi-te-la! que no n'estàs segura del que diem? Mira que si dubtes et retirem el premi :D (eps! que és conya!).

    Núria:
    Gràcies bonica! així que compartim alguna cosa més que la fal·lera "cuineril" ;)

    Carmen:
    Gracias a ti por enlazarnos, nos llamó la atención la fotografía de tu perfil, esa magnífica rosa! es un placer conocerte.

    A tod@s:
    Un abrazo y besos

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats per el premis i per el blog. Es fantastic! Moltes gracies per visitarme i a mi em veureu molt sovint per aquí.
    Petons

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies Pilar per la teva visita, ens anirem veient mútuament.
    Un petó

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design