El "Niño"

6.1.09


Ni la grossa de Nadal, ni el niño, eps! però els reis s'han comportat encara que amb sentit de l'humor, no us ho creieu? mireu la foto de sota, mireu quina cuina tan xula i tan ben provista que ens han deixat!



Ens han portat més torrons i no una, DUES màquines de fer pa, les mateixes que la de la Bajoqueta. Ja ens direu per què dues? ¿Hauran confòs el pa per so-pa d'allò de no vols sopa? dues tasses? També ens han deixat una nota: estudiaran això del forn i si continua espatllat potser l'any que ve, o que el comprem nosaltres a les rebaixes. ???!!! (sense paraules...). Ah! ens oblidàvem: i una calipàndria... que posats a fer es podien haver estirat més i deixar-nos una caixa de paracetamol o de mocadors, no? Entre nosaltres: aquests reis o repapiegen (que ja tenen una edat) o són surrealistes...

4 comentaris

  1. com són estos reis eh? Mira que portar-ne dos! jajaja. Això és perquè no vos baralleu, natros aquí quan s'ha de fer la mescla mos matem per fer-ho :) Potser vista la meua experiència lo papa noel los ha contat que millor dos que una jajaja.
    Que us recupereu! I a disfrutar fent molt i molt de pa! Vull vore les fotos.

    ResponElimina
  2. Doncs serà per això perquè no donàvem crèdit al que estàvem veient (té tela marinera la història de les dues panificadores...)
    Si que en farem de fotos, avui volíem aixecar-nos ben d'hora per fer el primer pa i menjar-nos-el aquest migdia que tenim convidats però amb la calipàndria ens acaben d'aixecar ara.
    Petons! ui no, que encara us ecomanarem! una abraçada!

    ResponElimina
  3. Quins regals més xulos. Felicitats.
    Salut!!!

    ResponElimina
  4. Gràcies! sí han estat lluït, excepte pel refredat que no hem pogut gaudir gaire.Una abraçada!

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design