Enfilall de fruites

8.7.08






A l’estiu trobem una gran quantitat de fruites que ens faran les delícies en amanides, guisats, postres i pastisseria; tant en l’ús diari com si fem un àpat especial. Aquest bé de déu de fruita ens permetrà enginyar postres que no deixarà a ningú indiferent, així que a mode de brotxetes us proposem aquesta recepta.


Ingredients:
o Fruites de temporada al gust
o Bastonets de fusta
o Gotes de suc de llimona
o Xocolata desfeta (opcional)
o Sopa freda de fruita (opcional)
o Salsa de iogurt (opcional)


Preparació:
Netejar la fruita, pelar aquella que calgui, tallar-la a daus, i no us oblideu de passar unes gotes de suc de llimona per aquella fruita que pot oxidar-se (poma, pera...).

Enfilar els daus de fruita en els bastonets de brotxeta i bastir el plat. Si voleu jugar amb verticalitat, el dau de fruita que farà de base seria convenient que fos de mides més generoses.

Suggeriments:
Per servir podeu treure les brotxetes sense més, però sempre podeu acompanyar-ho amb xocolata desfeta -millor si es tèbia, que contrasta molt bé amb la frescor de les fruites-, o amb una sopa fresca de fruita o amb una salsa de iogurt.

Notes:
o De vegades fer menjar fruita als nens és una mica complicat, així que el que us proposem per a ells és fer, en lloc de daus, figuretes amb la fruita, ajudant-vos de motlles talladors de dibuixos infantils.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design