tag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post6801834329920044139..comments2023-12-08T09:47:02.160+01:00Comments on la quinta de luculus: Dimecres de cendra: Dia de la Sardina (en Suc)maragdahttp://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-6249463117443700922012-02-28T16:45:30.082+01:002012-02-28T16:45:30.082+01:00Estimada meva, quina entrada més i més bona, m´agr...Estimada meva, quina entrada més i més bona, m´agraden molt les fotos que has fet, per supost la de les arracades, que són precioses i han de ser d´allò més afavoridores i la primera foto de la recepta és espectacular!!! m´encanta com has disposat els ingredients i la llum és inmmillorable!!!<br />I ara sobre la recepta...saps que a mi les "sardines de casco" em recorden a la meva infantesa? les adoro!!! i així fetes han de ser molt saboroses...<br />Mercis per no deixar perdre les tradicions...un petonetMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-30764577701499738192012-02-26T17:11:05.564+01:002012-02-26T17:11:05.564+01:00Visca les tradicions! A casa no som gaire d'ar...Visca les tradicions! A casa no som gaire d'arengades, però he gaudit molt llegint aquest post :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-51014017849807784792012-02-23T20:35:33.941+01:002012-02-23T20:35:33.941+01:00Amb aquesta entrada ja em après coses noves, que s...Amb aquesta entrada ja em après coses noves, que sempre son molt interessants.<br />Aquesta recepta queda anotada amb el teu permís, doncs jo sempre les avia menjat un cop ven netes de tripa, pell i espines amb una bona llesca de pa amb tomàquet.<br />Molts petonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-18172271478771746382012-02-23T15:36:21.201+01:002012-02-23T15:36:21.201+01:00Quina entrada més maca, m'encanta. I aprenent ...Quina entrada més maca, m'encanta. I aprenent moltes coses!!! :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-27032783953797765842012-02-22T22:40:41.666+01:002012-02-22T22:40:41.666+01:00M'encanta aquesta recepta! que podré adaptar s...M'encanta aquesta recepta! que podré adaptar sense problemes!! i les teves tradicions, sempre m'agraden.. Saps que a casa meva, com teniem botiga, vestiem nosaltres les sardines, i les enganxaves a les canyes, per vendre-les. Jo ajudava a ma mare, quins records!! petons bonicaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-74329631874287850482012-02-22T20:37:39.250+01:002012-02-22T20:37:39.250+01:00A casa ens agraden les arengades fregides amb toma...A casa ens agraden les arengades fregides amb tomacó fregit... era un dels esmorzars de forquilla que de tant en tant feiem de petits... només de tant en tant que cada arengada valia un duro!!!!<br /><br />D'aquestes arracades per aquí les anomenaven arracades de dida, eren les que regalaven a les dides quan amamantaven als nens de "casa bona" i tenien una o més articulacions segons era considerada la dida.<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-81540193030597960802012-02-22T15:01:25.188+01:002012-02-22T15:01:25.188+01:00Me fascinas con tus post llenos de tradiciones e h...Me fascinas con tus post llenos de tradiciones e historias. Lo suyo sería leerlo mientras me tomo una sardina de las tuyas pero bueno... no voy a protestar.. ja, ja<br />Besotes.Lourdeshttps://www.blogger.com/profile/17212125747671553910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-30468846048438738082012-02-22T12:43:56.513+01:002012-02-22T12:43:56.513+01:00No només m'ha agradat, m'ha encantat! Quin...No només m'ha agradat, m'ha encantat! Quina explicació més nostrada... el meu colegi no era de monges, però també sortíem d'excursió per Dijous Gras. No ens posaven cendra al front per Dimecres de Cendra però sí que anàvem tallant els 7 peus de la vella xeruga (Vella Quaresma) a mesura que anaven passant les setmanes. Quina aportació més bona, la de les sardines amb suc! Petons i fins aviat!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-73205383125664939632012-02-22T11:46:57.201+01:002012-02-22T11:46:57.201+01:00hola!
a casa ens agraden molt les arengades! ens a...hola!<br />a casa ens agraden molt les arengades! ens apuntem la recepta!!!anirachttp://paamboliisucre.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-87063254446468792552012-02-22T11:41:38.921+01:002012-02-22T11:41:38.921+01:00Ay si, empieza la cuaresma... que pena! bacalao, b...Ay si, empieza la cuaresma... que pena! bacalao, buñuelos, potajes.... todo un esfuerzo por no comer carnaza!!! que buena tu entrada! que bonitos esos pendientes! <br />Un besote guapa!Quohttps://www.blogger.com/profile/08416811040084288877noreply@blogger.com