tag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post5763229999966859282..comments2023-12-08T09:47:02.160+01:00Comments on la quinta de luculus: Brandada de bacallà (i sense patata...)maragdahttp://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-6445351587274597772010-02-13T08:27:04.321+01:002010-02-13T08:27:04.321+01:00Palmira: pues la probaremos con patatas también. U...Palmira: pues la probaremos con patatas también. Un besote<br /><br />Massitet: els porros s'han de triar ben grossos, tallar-los per la meitat de llarg a llarg i buidar-los una mica pel mig, bullir-los fins que agarrin un toc tou i apali que ja es poden vestir amb la brandada. Això que dius dels carbassons, segur que ha d'estar de bocat exquisit. Besets!maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-21990258695961325112010-02-13T01:00:12.384+01:002010-02-13T01:00:12.384+01:00Hola Quinteros!
Sense cap mena de dubte, la branda...Hola Quinteros!<br />Sense cap mena de dubte, la brandada sense patata!<br />Jo, que he aprés la recepta de gran, he provat totes dues i no hi ha color!<br />Prenc nota dels porros, encara que no acabo d'imaginar com es deuen farcir...<br />Per cert, he provat carbassons farcits de brandada en un restaurant que es diu Rosal 34 i és absolutament brutal!!!Massitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-63696379765179918192010-02-10T15:20:36.316+01:002010-02-10T15:20:36.316+01:00La receta original va sin patata, no hay ninguna d...La receta original va sin patata, no hay ninguna duda...<br />A mi lo que me encanta son patatas al horno RELLENAS de brandada...<br />Un saludo!<br />PalmiraPalmirahttp://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-16463079300643306582010-02-10T00:09:37.876+01:002010-02-10T00:09:37.876+01:00Mª José: jajajajaja!sí que tens perdó. Petonets!Mª José: jajajajaja!sí que tens perdó. Petonets!maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-2322655873066472522010-02-09T23:31:50.476+01:002010-02-09T23:31:50.476+01:00Hola estimada!! et pots creure que la primera vega...Hola estimada!! et pots creure que la primera vegada que vaig fer brandada va ser aquest Nadal? no tinc perdò per no haver-la fet abans perquè és boníssima...i per supost jo també reivindico el mateix jajaja sense patataaaaa!!!! petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-85843241191993737472010-02-09T23:30:57.289+01:002010-02-09T23:30:57.289+01:00Eva: nosaltres també tenim debilitat per aquesta o...Eva: nosaltres també tenim debilitat per aquesta opció... ;) Petons!<br /><br />Fem un mos: no és per desprestigiar la patata, però a la brandada no... Petons!maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-43837501784401861962010-02-09T20:34:41.887+01:002010-02-09T20:34:41.887+01:00La brandada dona per a molt.Tens tota la raó, la b...La brandada dona per a molt.Tens tota la raó, la brandada sense patata.Fem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-76064087938699311532010-02-09T15:46:46.540+01:002010-02-09T15:46:46.540+01:00m'encanta la brandada de bacallà, especialment...m'encanta la brandada de bacallà, especialment amb torradetes o volavents, boníssima!<br />pt!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-16211458513595137332010-02-09T07:53:32.987+01:002010-02-09T07:53:32.987+01:00Muchas gracias por todos vuestros comentarios! y c...Muchas gracias por todos vuestros comentarios! y cariño.<br /><br />Deben ser cosas de la edad... me gusta recordar a las personas que de alguna manera han sido un ejemplo de fortaleza y bondad.<br /><br />Vermells: no patiu! molt coratge és el que teniu de continuar visitant cuines i no glatir... Petons especials!<br /><br />Al potente ... de la nieves, jajajajajajaja, no sé que decirle, jajajajajajajaja<br /><br />Ly, tienes toda la razón, con los años y a base de golpetzos uno se vuelve más cauto...<br /><br />Mai: vente pa'cá que te preparo una brandada especialmente y únicamente para tí.<br /><br />Besos a tod@s!maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-81508121856788981662010-02-08T18:04:25.005+01:002010-02-08T18:04:25.005+01:00Sin patata? pues la hemos liaó! Aquí con lo que no...Sin patata? pues la hemos liaó! Aquí con lo que no doy es con bacalao así que si me da por hacerla me había dicho: pues mira, que por lo menos lleve patata, algo es algo... ahora, sin patata y sin bacalao.. me da que no le voy a saber dar el punto...<br />BesosMaite (Mai)https://www.blogger.com/profile/06964525036179050144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-3187869400737248472010-02-08T15:20:55.381+01:002010-02-08T15:20:55.381+01:00Jo que bueno!
Yo soy de la opinión de que una se e...Jo que bueno!<br />Yo soy de la opinión de que una se encuentra más gente buena que mala (gracias a ...), sino sería imposible vivir, yo creo que todo el mundo es bueno sino me demuestran lo contrario, claro, que algunos me lo han demostrado je que he encontrado de todo, incluso gente q pensé q era muy buena y en cuanto vieron la oportunidad patadita en el c... pero bueno esto es otra historia..<br />Bss guapa (y dónde estás metida?)Lyhttps://www.blogger.com/profile/09240877768955690842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-10508297751579817832010-02-08T10:03:59.150+01:002010-02-08T10:03:59.150+01:00Tota la raó!! A mi m'agrada molt simplement en...Tota la raó!! A mi m'agrada molt simplement en cassoleta! Ai, i m'acabes de recordar que fa bastant que no en menjo!! A veure si aconsegueixo trobar bacallà en aquest país. ;)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-52495013616508971392010-02-08T00:09:35.785+01:002010-02-08T00:09:35.785+01:00Quina recepta més bona!!! Això de la creïlla que e...Quina recepta més bona!!! Això de la creïlla que esmentes ho he de provar. Les poques vegades que n'he menjada, de brandada, sempre en portava. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-66325633149866651482010-02-07T19:19:32.626+01:002010-02-07T19:19:32.626+01:00Un bacalao muy facil y rico de hacer .... me gusta...Un bacalao muy facil y rico de hacer .... me gusta la receta .... anotada queda ...un besito guapaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14722088398983819803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-40243467860387534122010-02-06T23:02:29.276+01:002010-02-06T23:02:29.276+01:00Ja saps amiga que la brandada a casa es SENSE PATA...Ja saps amiga que la brandada a casa es SENSE PATATA, com a de ser!!!i que bona!!!!!! jo a cullarades!. A França es un plat estrella de la seva cuina i sí fan servir patata, e imagino que per la proximitat geogràfica, molta gent la copia i es queda tant ample, apart que abarateix el plat. Com la teva recepta cap, molt petons i disfruta del cap de setmana Firma ( potent...........nieves,jjajajaja)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07961737047209705862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-745830897186371612010-02-06T19:04:30.637+01:002010-02-06T19:04:30.637+01:00Que be bramdada sense patata. m'interesa!!Que be bramdada sense patata. m'interesa!!Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-49050580847789531932010-02-06T18:56:37.396+01:002010-02-06T18:56:37.396+01:00Mnnnn que rico... tiene que estar buenísima... muy...Mnnnn que rico... tiene que estar buenísima... muy buena receta guapa. <br />besosQuohttps://www.blogger.com/profile/08416811040084288877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-13108023953284322682010-02-06T15:35:51.116+01:002010-02-06T15:35:51.116+01:00Maragda,
M'encanta la brandada i estic totalme...Maragda,<br />M'encanta la brandada i estic totalment d'acord, sense patata molt millor. La patata és un producte genial, però afegir-ne a segons quins plats, com molt be dius, empobreix el plat.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-1437723563796526402010-02-06T13:43:01.640+01:002010-02-06T13:43:01.640+01:00Molt d'acord amb el que dius, sense patata mil...Molt d'acord amb el que dius, sense patata millor!!! Perdona per no poder venir tan sovint a la teva cuina, però anem amb mooolta feina. Esperem que aviat l'acabem per poder passejar-nos tranquils. Molts petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-35762714711003203172010-02-06T10:46:43.268+01:002010-02-06T10:46:43.268+01:00Mai he menjat brandada de bacallà, ni amb patata n...Mai he menjat brandada de bacallà, ni amb patata ni sense. Però de ben segur que seguiré el teu consell, que quan la faci sigui sense!<br /><br />Un petonet i bon cap de setmana,<br /><br />Vanesuky.Vanesukyhttps://www.blogger.com/profile/01652352860856566736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-29507594233697589352010-02-06T10:42:49.306+01:002010-02-06T10:42:49.306+01:00Jo també faig la brandada sense patata! I és que, ...Jo també faig la brandada sense patata! I és que, com tu dius, no seria brandada de bacallà!<br />En aquest món hi ha de tot, i per això és bonic aturar-nos a recordar aquelles persones que ens han marcat en algun moment. S'ho mereixen!<br />Una abraçadaMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-65671150419781029942010-02-06T09:42:04.938+01:002010-02-06T09:42:04.938+01:00Farcint uns pebrots del piquillo és ocm m'agra...Farcint uns pebrots del piquillo és ocm m'agrada més la brandada...<br />Heu fet un bon record a aquesta persona tan estimada!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-855993659904420522010-02-06T08:23:33.959+01:002010-02-06T08:23:33.959+01:00Una recepta "de fons de cuina": fàcil i ...Una recepta "de fons de cuina": fàcil i resultona, solucciona una infinitat de situacions i és increïble la de coses que poden fer a partir d'una bona brandada de bacallà com aquesta... va bé recpordarla per tenirla sempre a punt i per descomptat: Sense patata!!<br />b777Alfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.com