tag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post2631057137490719110..comments2023-12-08T09:47:02.160+01:00Comments on la quinta de luculus: Pularda farcida amb mi-cuit, poma i tòfonamaragdahttp://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-9698497447112426442008-12-30T19:41:00.000+01:002008-12-30T19:41:00.000+01:00Et direm un secret: nosaltres també ens ha "enganx...Et direm un secret: nosaltres també ens ha "enganxat" la cançoneta de marras...<BR/><BR/>La recepta és de treballar una mica però té molts avantatges: no cal fer-ho tot seguit: el mi-cuit en fem sovint -i en congelem llescat-, el braó també, confitar la poma és un plis-plas. El millor de tot, com anem tots una mica atabalats amb els àpats d'aquestes dates, és que es pot fer anticipadament, congelar tall rodó i salsa per separat, i en el darrer moment tallar i escalfar al forn, així no anem amb l'ai al cor i podem sortir de la cuina i fer una mica de turisme (al bloc, al sofà, a la tele, a llibres...), tornar visites... També cal ser una mica pràctics!<BR/><BR/>Bon profit si t'animes a provar!maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4315081588527507933.post-68099069214480298472008-12-30T13:53:00.000+01:002008-12-30T13:53:00.000+01:00Ostres, quina recepta més currada. Per cert, la co...Ostres, quina recepta més currada. Per cert, la conçoneta cada vegada m'agrada més, és animadeta i engantxosa, la tinc en ment....i lo bo és que quan entro al teu blog ja penso en la cançó. Això és un bon marketing. Jeje<BR/><BR/>Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.com